onkyoo Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Tak jak podałem w temacie interesuje mnie sposób na zdemontowanie tylniej półki ( tej części materiałowej ) w BMW E30. Za wszelką pomoc z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Musisz zdjąć najpierw kanapę. Siedzisko ciągniesz do góry jakieś 20-30 cm do brzegu lewego i prawego. Trzeba się przyłożyć, bo jak nie robiłeś tego dawno to może być ciężko. Teraz trzeba zdjąć oparcie. Jeżeli nie jest przykręcone u dołu po lewej i prawej stronie to trzeba je wyciągnąć do góry. Jak już zdejmiesz oparcie to półka powinna sama wyjść. Jeżeli o czymś zapomniałem to mnie poprawcie bo dawno tego nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkyoo Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam zrobiłem tak jak opisałeś , ale półka jak przytwierdzona siedziała na swoim miejscu tak siedzi i wszelkie próby choć jej ruszenia skończyły się na niczym . pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi