DOITMAN Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Hej, Mam pytanie dotyczace Telefonu w e38 bądz innym modelu. Chcę urochomić swój i przerzuciłem juz trochę artykułów w necie i na forach na temat co trzeba zrobić żeby zadziałał. Problem w tym że żadna z tych porad u mnie nie skutkuje a mianowicie: Próba wsunięcia kartu w przedni czy tylni slot w bagażniku - komunikat sprawdz kartę sim.. Próba wsunięcia karty tylko w przedni konczy się tym że nie mogę wsunąc karty do końca nie wiem dlaczego .. Proba wsuniecia karty w slot tylni komunikat jak wyżej... Probowalem operatorów T mobile, Nju mobile, Orange, Plus. Instalacja wygląda na fabryczną nie ruszaną telefon dzowni na 112 natomiast nie widzi karty... Nie wiem w czym jest problem. Czy w ktorymś ze slotów bo jest uszkodzony czy w samych kartach... Podobno w tylnim slocie powinien dzialac kazdy operator.. niezaleznie czy karta jest nowa czy stara. Nie wiem czy robie coś zle czytam po forach że ludziom dzialaja te telefony z nowymi kartami wiec nie wiem czemu u mnie nie bangla. Ma ktoś z wroclawia lub okolic dzialajacą karte zeby sprawdzic gdzie lezy problem? Dzieki. Lukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziecioczekk Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Ja mam nową kartę plusa niedawno kupiona wsadziłem w slot w bagażniku i wszystko działa jak coś to mieszkam pod Wrocławiem ok 20 km Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Skąd jesteś? U mnie wsadziłem kartę tak jak wyciągnąłem ze startera z całym tym plastikiem i od razu zabanglało. We Wro możemy się ustawić i coś pokombinujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi