meles Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Hej! Znacie może jakieś warsztaty we Wrocławiu i okolicach, gdzie można oddać felgi do renowacji, czyli usunięcia zadrapań na rancie i odnowieniu powłoki zabezpieczającej? Za wszelkie namiary będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szawlik Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 witam ja moge ci je polakierować zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 No, ale mnie jeszcze chodzi o "przetoczenie" rantów i wyrównanie wszystkich nierówności powstałych od krawężników. Muszę jeszcze sprawdzić felgi na wyważarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcmax Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Ja robiłem fele u goscia na trzebnickiej (przy placu św. Macieja). w zazadzie tylko je poprawiał po poprzednik "fachowcu", który zapomniał je wyprostować. Miał zgryz, bo trzeba było wyprostowac dwie fele i nie zniszczyć lakieru. Kolo się spisał uklon_bmw . Teraz robi mi bbs, lekka renowacja bez prostowania i polerowanie rantu <bmw_1> . widziałem u niego fele w takim stanie, że jeśli potrafi je zrobić, to naprawde jest dobry. warsztat nie rzuca sie w oczy, jadąc od centrum na początku trzebnickiej po lewej, przed przejściem z wysepka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szawlik Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 ja tez polecam goscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 a znacie jakiegos lakiernika ktoru odmalowal by porzadnie 1 felge ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donner Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Przyłączam się do pytania.Mój lakiernik się nie spisał i muszę poprawić u fachowca.Najlepiej proszkowo. pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Najlepszy z wrocka jakiego znam jest na wittigowie - nie pamiętam jaka ulica - równoległa do głównej. Ode mnie z pracy robiło tam 2 znajomych i osobiście oglądałem wynik pracy lakiernika. Polecam ! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi