Dymek71 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 [ATTACH=CONFIG]38028[/ATTACH] Podczas wymiany filtra kabinowego znalazłem luzem taką kostkę, doszukałem się że to do modułu centralnego zamka, z tym, że tego modułu nie znalazłem... ale centralny działa z kluczyka, tylko nie mogę zaprogramować pilota, więc chyba to przez brak tego modułu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 na to właśnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek71 Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Czyli, że są dwa moduły od centralnego ? Osobny do sterowania radiowego ? Byłem przekonany, że jeden ... No i tutaj moje pytanie: Czy jak dokupię sobie ten moduł, nie znając numerów starego, czy będę w stanie zaprogramować do niego pilot ? Edytowane 13 Listopada 2015 przez Dymek71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi