michal2000-85 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 witam. szukam porządnej rozpórki do E46 2.8 sedan. musi to być coś dobrego nie jakieś badziewie z allegro. pytanie do Was co polecacie gdzie kupic? dodam ze jestem z płocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 dodam ze jestem z płocka. A ja dodam, że warto przeszukać forum. Miesiąć temu temat o rozpórkach w e46 był jednym z gorętszych na forum. Pomogę: http://www.maxbimmer.pl/f39/jaka-rozp%C3%B3rk%C4%99-najlepiej-wybra%C4%87-29579/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 dokładnie, wrzało że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi