Energy Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Czy orientuje sie ktos moze co to za bańka przy tłumiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Czy orientuje sie ktos moze co to za bańka przy tłumiku? [ATTACH]37989[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Rezystor dźwięku dla wyciszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 No wsnie nie wiem, a chciabym wiedziec. Kolega ma takie cos u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Ja mam takie cosik ale wielkości tłumika koło tłumika w V8 i też się zastanawiam ,może to coś robi coś z jakimś ciśnieniem wypychanych spalin pytanie_bmw Edit Dobra ja juz wiem co to u mnie jest rezonator helmholtza , taki bajer do akustyki :mrgreen: ENERGY więc to chyba bedzie to samo u twojego kumpla,tylko ze moj jest wielkosci armaty :mrgreen: Edytowane 6 Listopada 2015 przez koko090681 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Czyli to co mówiłem tylko powaliło mi sie i rezystor zamiast rezonator napisałem. W m62 jest wielki tak jak koko mówi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Ostatnio czytam sobie gazetę Motor. I nagle, sprawa jakby wprost od nas z forum. Proszę bardzo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spacja33 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Motor aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi