Zugi Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Siema Mam pewien problem ze znalezieniem spinek zatrzaskowych i skręcanych do instalacji w kabinie mojej e30 coupe 88r. Mianowicie potrzebuję 1. Plastikowe trapezowe białe zatrzaski, które idą przy progach i trzymają w sobie wiązkę kabli http://img36.staticclassifieds.com/images_tablicapl/253495887_1_644x461_bmw-e30-mocowanie-uchwyt-opaska-zacisk-wiazka-czesci-bma-radziejow.jpg 2. Plastikowe czarne nakręcane na gwinty wystające w podłodze, trzymają kilka kabli http://img36.staticclassifieds.com/images_tablicapl/253495887_2_644x461_bmw-e30-mocowanie-uchwyt-opaska-zacisk-wiazka-czesci-bma-dodaj-zdjecia.jpg Ktoś może wie gdzie można kupić nowe? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Te pytania są naprawde? Czy jesteś tak leniwy że niechce Ci się szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 RealOem i lecisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zugi Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Oczywiście, że chce mi się szukać, tylko problem polega na tym, że nie umiem fachowo nazwać tych mocowań. Olx brak allegro też nic nie znalazłem. Dzięki za stronę tazunio już ogarnę wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 [TABLE] [TR=class: r0 pos03] [TD][/TD] [/TR] [TR=class: r1 pos04] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] RealOEM.com - Katalog części zamiennych BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi