Pirooz Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Pany, sytuacja wygląda tak: Wsiadam do auta, słyszę - muzyka gra. Radio gra mimo że kluczyk jeszcze w mojej dłoni a radio wygaszone. Odpalam auto - gra dalej. Nie można zmienić stacji ani nic (bogu dzięki zostało na Antyradiu a nie czymś innym). Działa tylko głośność (zarówno radio jak i kierownica) i ustawianie bassów itd. Zmiana na zmieniarkę/kasety nic nie daje. Nawet jak włoży się kasetę czy odpali płytę to dalej słychać radio. Jak się kliknie przycisk on/off to ekran gaśnie ale muzyka gra dalej. I dalej można się bawić głośnością. Troszkę spanikowałem bo wyjeżdżam na delegację do Gdańska na 3 dni i nie chciałem żeby po powrocie auto miało rozładowany akumulator ale na szczęście metodą prób i błędów udało się je zgasić na amen. Poniżej wklejam video. Sorry za jakość. Jeśli się z tym spotkaliście - dajcie znać co robić. Do piątku zbieram propozycje a przez weekend się bawię [video=youtube_share;uHQBAc3Yaqk] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Mnie się podobnie dzieje, reguralnie raz na kwartał, ale na szczęście usterka mija gdy wyciagne kluczyk i ponownie go zaaplikuję. Z checią także poczytam propozycje przyczyn i rozwiązań :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Mnie się podobnie dzieje, reguralnie raz na kwartał, ale na szczęście usterka mija gdy wyciagne kluczyk i ponownie go zaaplikuję. Z checią także poczytam propozycje przyczyn i rozwiązań :mrgreen: Kurcze no. Bliźniaczki dwujajowe normalnie (różnompakietowe ) I jak widzisz - u mnie Twoja metoda nie zadziałała wyciągałem, wkładałem i nic :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 posprawdzaj zasilanie, jak ok to odepnij przewód K Line i jak to nie poskutkuje to wymiana lub naprawa radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi