AsMODeusz Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) BMW 318i silnik 2.0l rok produkcji 2009 Mam teraz wiekszy problem z którym za bardzo nikt sobie nie potrafi poradzić Jakiś element odcina prąd w aucie opis sytuacji : pozostawiam auto zamykam i po jakim czasie podchodzę a słysze alarm natomiast auto jest bez prądu - - awaryjne również nie działają - jeśli je nacisne z przycisku - do akumulatora nie moge się dostać gdyż bagaznika nie da rady otworzyć bez prądu (chyba że znacie sposób) - przy podaniu prądu poprzez kable pod maskę - nic się nei dzieje to znacyz dalej nie ma prądu w samochodzie - żadne światełka się nie swiecą po jakimś czasie - nie okreslonym - czasem 1 godzina czasem 4 godziny - wszsytko działa normalnie auto zapala itd. restartuje się godzina data się nie restartuje. na komputerze auto było w "Stando" nie ma żadnej wzmianki i nic nie jest syganlizowane - aa bardzo wazne jak auto stalo w STANDO okolo 4 dni ani razu nie pojawiła się ta usterka - podejrzewałem że może coś z miejscem gdzie parkuje ale to samo stało mi się pod skelpem gdzie poszedłem zrobić zakupy Edytowane 3 Listopada 2015 przez AsMODeusz Dodanie informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 sprawdź kleme pirotechniczną czy nie jest zaklepana po strzale, może być uwalony Power Modul, on odpowiada za zasilanie auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ewentualnie update softu, ostatnio to mi pomogło na brak dźwięku w samochodzie, więc wszystko jest możliwe. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venok Opublikowano 29 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Witam,mam taki sam problem w swoim aucie czy udało ci się znaleźć przyczynę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi