Artur.W Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Witajcie w moim m43b19 wymieniłem świece,odmę,przewody od odmy, termostat , krociec wody i wyczyściłem wtryski . Po złożeniu wszystkiego samochodu nie pali. Czy jeśli błędy odpięcia zostały , samochod może przez to nie odpalic ? Komputer silnika był wyciągany i wkładany . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 po pierwsze to diagnostyka kompem. po drugie sprawdz czy wszystko dobrze pospinałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 :mrgreen: ja miałem taka z tym silnikiem stała 3 lata w krzakach , moze miec 100błedow w kompie i ten silnik musi zapalic , moze jakies wtyczki od kompa nie podlaczyles albo skrzywiles wnim piny bo są cienkie , ewentualnie popsikaj z plaka w dolot jak jest iska to zapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur.W Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 a synchro DME-EWS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 jak nie ma synchronizacji z ews to rozrusznik nie będzie tez kręcił :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 jak nie ma synchronizacji z ews to rozrusznik nie będzie tez kręcił :wink: Błąd będzie kręcił Poza tym już zaproponowalem swoją pomoc ale nie widzę zainteresowania Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guess_who Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ale w ogóle nie kręci? Czy kręci i nie odpala? Czy może cyka i nie odpala? Napisz coś więcej. Jak był komp wyciągany, to możliwe, że nie podłączyłeś wszystkich wtyczek. Tam jest taka magiczna wtyczka z jasnozielonym kabelkiem. Jak nie podłączone to będzie autko kręciło ale nie odpali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur.W Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Błąd będzie kręcił Poza tym już zaproponowalem swoją pomoc ale nie widzę zainteresowania Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Mimo szczerych chęci i pomocy Kamcia , auta nie udało sie uruchomić :evil::evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 co wyszło na diagnostyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 co wyszło na diagnostyce? Zero błędów, auto jakby próbowało zalapac ale nie może. Wtryski były czyszczone na myjce ultradzwiekowej i tu szukal bym problemu Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur.W Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Czy miałby ktos użyczyc na próbę przepływomierz do m43b19 boscha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Ja bym stawiał na myte w myjce wtryski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur.W Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Samochód odpalił , ale jest problem w dalszym ciagu z obrotami na wolnych : / Zostało mi pospawać wydech i zamontować nową drugą sondę . Ewentualnie oryginalny przepływomierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 ale jest problem w dalszym ciagu z obrotami na wolnych : / U mnie w tym tygodniu na falujące obroty pomogła wymiana odmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi