blazej3131 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Siema. Pytanie do posiadaczy m50b25 albo tych co wiedzą więcej niż ja. Szukam końcowego do bokolotu bo ktoś kiedyś wsadził tam tłumik przez który auto chodzi jakby miało wiadro gwoździ w wydechu. Jest przelot po całym aucie i chce żeby te 6 garów chodziło jak należy:) także czekam na podpowiedzi! Pozdro!happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Z tego co słyszałem to efekt gwoździ jak żeś napisał to wynika z wybebeszenia katów lub ich braku Ale tak jak mówię, nie miałem tego, tylko słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 to wynika z wybebeszenia usunąć całkowicie i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Katy sa wybebeszone i pójdzie tam rura zamiast puszek ale jakiś idiota kiedyś miał taką sytuacje: 1.Pod autem idą 2 rury 2.On miał tłumik 1 wejściowa i 2 wyjściowe 3.Jak to polaczyć? 4.Dac tlumik odwrócony o 180* Dla mnie skrajny debilizm chce to naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Katy u siebie też mam wywalone tylko puszka jest i jest efekt ciętego brzeszczotu - jak puszka z gwoździami. Dwu rurka od kolektorów wchodzi w puszkę od kata i przechodzi już na jedną - nie lepiej ci zrobić y-pipe i do końca poprowadzić kwas, i go zakończyć jakimś wydechem żeby stłumić nieco darcie japy (bo na pewno by było) :wink: bynajmniej ja mam taki plan aby to zrobić u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopers Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ja nie mam kata i wydech zakończony ac sznyclem, dźwięk orgazmiczno basowy ze strzałami przy redukcji, nie męczy uszu w trasie nawet ;-) bez tego dźwięku gwoździ w wydechu ale to zależy jak kto załata pustkę po kaci3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi