danieldeni20 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Witam , chcę wymienić żarówki na LED przy tylnej tablicy i nie wiem jakie tam zamówić.. Nie chcę rozbierać wolę zapytać to może innym się przyda ;p jak u was to wygląda? mam Turasa e46 LF.. Te podejdą? nie wyświetlą błedu.. Rurka 42mm canbus 8SMD C5W C10W can bus +gratis!!! (4783380301) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 te powinny być ok, ważne, żeby miały CAN BUS bo inaczej będą wyrzucały błędy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 te powinny być ok, ważne, żeby miały CAN BUS bo inaczej będą wyrzucały błędy. To ten typ w ogóle? A jakie są w bagażniku turasa? prawa mi się przepaliła to bym ich trochę kupił ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Zmierz długość i wszystko będzie jasne Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Zmierz długość i wszystko będzie jasne Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Jasne jak LED lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Miałem żarówki LED pod tablice rej. Mam w domu jeszce rachunek i wizytówke tej firmy. Kosztowały coś jak te co pokazujeszw linku. Po założeniu fajnie świeciły. Błędów nie było Ale po nie długim czasie się zaczeło miganie, słabe swiatło bo nie kazdy led w żawrówce swiecił itp. Dopiero chyba słodki dał mi gratis do zamka drzwi jakies LED-y. Po załozeniu tak dają, ze oswietlaja kostke brukową I nie ma ani błeow ani mrugania. A mam juz je od tamtej zimy Nawet pudełko mam od nich w domu gdzies. Także jak chesz te tańsze to kup cały worek zeby miec na wymiane :4: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Kupiłem konkretniejsze Żarówka LED C5W 36mm Samsung SMD 3623 Canbus 4300K Dam znać jak wyglądają ^,^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Jak ktoś chce to oddam za piwko dwie ledowe pod rejestrację, kupiłem dla ojca i koleś wysłał przez pomyłkę dwa razy. Dają radę, białe światło, halogen to nie jest, ale zapalniczka też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 biorę tel do mnie 696024537 lub PW. Mogę odebrać na terenie WRO i okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Dla Ciebie to się nawet przejdę na ND za te ramki pod rejestrację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Teraz jak kupiłem się zaoferował.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) daje jak jasna cholera ;D Edytowane 8 Listopada 2015 przez danieldeni20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Można zawsze zmatować szkiełko żarówki led papierem ściernym drobnym może aż tak nie będzie dawać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Nie, przekręce je bardziej do wnętrza klapy , trochę się stłumi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi