mareq Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 witak kolega zastanawia się nad zakupem tej sztuki... co sądzicie??? jak te silniki sobie radzą??? dziękówka BMW Seria 5 2,0 td delikatnie uszkodzony przód, jeździ Kraków Krowodrza • OLX.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Zdjęcia do D.... , ten silnik 2.0 to przy 200 tys trzeba wymienić rozrząd, po chipie na ok 200 km już sobie dobrze radzą, przy tym przebiegu to też bym się sprzęgłu i dwumasie przyglądnął bo pewnie też już się kończą... jak już szuka 2007 to bym naprawdę szukał polifta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 kolejny "teoretyk" N47 Masz teraz akcję serwisową na rozrządy w tym silniku. Ale z tego co widzę tutaj jest jeszcze stary niezawodny M47N2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 :mrgreen: widać że maska była grubo pogięta więc nie było to muśnięcie o słupek zdjęć komory nie dał i pewnie się okaże że belka krzywa chłodnice w banan plastiki zmielone lampy na drutach zreszta lewa lampa to widać ze soczewka leży i 7 tyś trzeba bedzie dołożyć żeby miała ręce i nogi przód kompletny do e60 jest drogi więc niech kolega dwa razy się zastanowi i silnik to tylko 3.0 spalanie podobne a kultura i osiągi nie do porównania ja bym tego złomu nie brał bo nie będzie tanio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 podklepane i podprostowane i zderzak z prawej strony na wkręty przykręcony, żeby jakoś się kupy trzymało, jak słodki pisał pod maską myślę, że się dobrze dzieje i dlatego brak zdjęć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 kolejny "teoretyk" N47 Masz teraz akcję serwisową na rozrządy w tym silniku. Ale z tego co widzę tutaj jest jeszcze stary niezawodny M47N2 Może i nie "teoretyk" w N47 bo jak mi pękł po miesiącu w e61 w 2.0 dislu 177 km "bo ktoś przebieg zretuszował" to auto sprzedałem z uszkodzonym silnikiem, bo nie miałem 6 k na naprawę więc wolę takie "teoretyczne" rady napisać komuś kto o tym nie wie, ot tak dla potomności, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 To chyba miałes pecha, bo nie słyszałem o łańcuchu który pękł bez wcześniejszych styków i pukow Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 w m47n2 też pękały rozrządy i to nie rzadko, ostatnio robiłem takiego który 200tys nie dożył i nie było żadnych oznak klepania czy czegoś podobnego silnik chodził idealnie a wn47 akcja serwisowa dotyczy górnego łańcucha i napinacza a częściej pęka środkowy łączący wał korbowy z pompą wysokiego ciśnienia i na niego akcji serwisowej nie ma, tak więc o kant d... rozbić te ich akcje serwisowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 dzięki chłopaki kumpel już sobie odpuścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi