Sajmonowski Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Siema Pany, Skoro już się przypucowałem że zmieniam zderzaki itp mam do was pytanie: Co myślicie o opcji zakupu na gotowo pomalowanych zderzaków z firmy www.zderzakiwkolorze.pl (to nie jest reklama) Może ktoś z Was lub waszych znajomych kupował również do innych marek ich produkty. Zdaję sobie sprawę z tego że lakier przez lata zmienia się od warunków atmosferycznych i teraz nie wiem czy kupować wszystko osobno i malować elementy u swojego lakiernika czy wziąć u nich cały komplecik w kolorze. Cenowo wygląda to u nich następująco: Zderzak M3 (nie m-pakiet) - 719 pln + 170 pln halogeny Zderzak tył z dyfuzorem na dwie rurki - 1399 pln Progi - 729 pln Co o tym myślicie bo biję się z myślami? Pozdro bmw_1 Edytowane 30 Października 2015 przez Sajmonowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Bierz bez koloru. Zawiez do magika razem z prawym blotnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Forumowy kolega napisał mi na PW że jemu srebrny dobrali elegancko co często graniczy z cudem... poczekam jeszcze na opinie bo może ktoś jeszcze coś u nich brał. Na całą operację liczę i tak 3k pln czy to zrobię u swojego lakiernika czy u nich. Błotnik będzie malowany obowiązkowo. Zajadę do lakiernika i zapytam ile weźmie za malowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Nikt nie korzystał z ich usług? Skoro brak zainteresowania to proszę o usunięcie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Czemu usunięcie? A Ty nie weźmiesz od nich? Jak weźmiesz to napiszesz tu później co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi