Gregoryffm Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Witajcie Konsolowcy, Pozwolę sobie na stworzenie nowego tematu, gdyż tutaj pojawiły się pierwsze konkretne doniesienia co do tego co przyniesie nowy tytuł Kazunori'ego i Polyphony Digital. Myślę, że teraz już tylko czekać na kolejne wieści i oficjalną datę premiery. Nie wiem jak Wy, ale ja czekam zniecierpliwiony na to co zaoferuje ten tytuł na nowej, silniejszej platformie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 no to spory wydatek czeka : ps4 i g29 plus stojak i bunkier baza panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregoryffm Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 ...i paleta browara no nic, chyba trzeba bedzie auto sprzedac hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 znowy trylion aut a wersji premium bedzie tylko 5% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregoryffm Opublikowano 29 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 znowy trylion aut a wersji premium bedzie tylko 5% No właśnie Kazunori zapowiedział, że TYM razem będzie to priorytet - zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi