Broder Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) jakies 2-3 miesiace temu w pl byl 1 komplet o tych parametrach i poszedl za 4k z tym, ze byl nawiercany drugi rozstaw. Uwazam ze tyle sa warte, a jak sie nie sprzedadza to pojda za granice gdzie prawdopodobnie beda jeszcze drozsze. Tutaj cytat wiadomosci od kolegi ktory mial wlasnie felgi z 2 rozstawami Siemano.Jak masz konto na ebayu to wystawiaj tam od razu. Za to siano co wystawiłeś nie ma szans, ludzie w PL są *****ani i chociaż te felgi są warte tyle kasy to i tak chcą kupić je za 3k. Ogólnie to zagadaj z xxxx, on ten model co chwilę sprzedaje na instagramie, może Ci pomoże. Za swoje wziąłem 4 tysiące, felgi bez opon. Dodawałem do nich adapter do pompowania. Poza tym, że lakier z nich złaził to były w porządku. Nie były poobdzierane itd. cos w tym jest Cisnienia na sprzedaz nie mam, bo nie mam tez daleszego planu co do felgi. Najchetniej pozbyl bym sie e46 i emki tez, ale emke bedzie ciezko u nas sprzedac za normalna kase. Sytuacja bedzie podobna jak z w/w felgami Edytowane 4 Listopada 2015 przez Broder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 z ciekawości zapytam , bo w temacie oblatany jesteś; ile jest wart według ciebie komplet bbs rc 301 [2szt] +303[2szt] w bardzo dobrym stanie [same felgi]? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 BMW BBS RS 700/ RS 701, 8.5x18 & 10x18, 2-teilig, 5X120, SELTEN in Baden-Württemberg - Leutkirch im Allgäu | eBay Kleinanzeigen po telefonie do oddania z wysyłką 950euro, odbiór osobisty 880.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Przemo ogarnij zwoje. Jego felgi, jego cena. Jak będę sprzedawał swoje BBS to będę miał gdzieś zdanie innych. Do czego dąży ta gadka? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Przemo ogarnij zwoje. Jego felgi, jego cena. Jak będę sprzedawał swoje BBS to będę miał gdzieś zdanie innych. Do czego dąży ta gadka? :mrgreen: nie wiem ,czy coś przeoczyłem ,ale to chyba nie jest temat z TYLKO ogłoszeniem Brodera....więc wklejam podobną ofertę jako alternatywe, żeby pokazać ,że za granicą też można taniej niż u nas... nic osobistego......broń boże....:mrgreen: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Polecam tego goscia: https://m.facebook.com/german82rims/ To Polak mieszkający w Londynie. Ma niezłe rarytasy. Część felg ma wystawione na ebayu Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Jedyne w Polsce wystawione na sprzedaż BBS RC 090 18-stki Lubsko • OLX.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Jedyne w Polsce wystawione na sprzedaż BBS RC 090 18-stki Lubsko • OLX.pl bierz na zimę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 futury BMW5er.pl • Zaloguj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Nie wchodzi bez logowania wrzuc samo foto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 "Witam , na sprzedaż posiadam alufelgi OZ FUTURA oryginalne, nie żadne repliki, 17" . Felgi 3 częściowe. Stan bdb, nie spawane, nie naprawiane, proste, nie porysowane, jedyne co to przydałoby się odświeżyć polerkę. Przód 9.5J,opony Falken 215/50/17 3.5mm Tył 11.5J ,opony Bridgestone Potenza 235/45/17 Rozstaw 5x120 Felgi na zdjęciach są brudne. Jeździły w BMW E34, dokładam gratis dystanse 28mm na przód. Cena 4500tyś. tel 721875850 " Sprzedam alufelgi LM Technik 8,5j x 17 et 13, 10j x 17 et 17 z oponami Bridgestone Potenza rozmiar 225/45/17 2006 oraz Nexen 3000 rozmiar 255/40/17 2010. Bieżnik w obu przypadkach 5 mm. Alufelgi proste, niedawno odnowione. Na sezon trzeba odświeżyć polerkę. W komplecie dekielki i pierścienie centrujące pod 72.6 mm. 1700 zł do negocjacji http://olx.pl/oferta/alufelgi-lm-techni ... akiXt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ciekawe oferty: http://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/bbs-rs-ii-700-701-felgen-alufelgen-bmw-z4-m-z3-m-e46-m3-e36/387097547-223-6737 http://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/bbs-rs-ii-700-701-felgen-alufelgen-bmw-z4-m-z3-m-e46-m3-e36/384986354-223-6859 Oryginały za normalne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 FELGI SKRECANE CUSTOM ALFA BMW 3 TLG RADINOX BBS! (5823765860) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Mam pytanko. Chce do swojej E39 Touring założyć keskin kt4 przód 9,5" et20 i tył 11" et10 i pytanie czy wejdą takie szerokie na tył z tym et bez rolowania nadkoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zalezy wszystko od kozy :mrgreen: wg mnie to bez rolowania bedzie za wysoko po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi