Gość Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Rozglądam się powoli za felunkiem, warunek ma być skręcany parapet i 18" Znalazłem coś takiego FELGI 18 5x120 BMW 1 2 3 4 5 X1 X3 rant 8/9 cala (5556750665) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Mam pomysł już na kozackie malowanie ale w ogóle nie wiem co to za firma i czy w ogóle warto o czymś takim myśleć?pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Pod***ki BBS RC. Jak dobrze poszukasz to dołożysz 1000 zł i masz ori. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Jak dobrze poszukasz to dołożysz 1000 zł i masz ori. a jak dołożysz jeszcze pińć tysięcy , to Forest odda ci swoje..:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Edytowane 26 Października 2015 przez PRZEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Piszesz że parapet ma być skęcany, a te z aukcji to jedynie imitacje śróbek mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 a jak dołożysz jeszcze pińć tysięcy , to Forest odda ci swoje..:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Moje mają dożywocie w tym aucie. Ale prawie trafiłeś bo koła i nowe Yokohamy przód i tył wychodzi 7600 zł :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Racja Forest, no ale pomyslalem ze zapytam. Macie jakies inne pomysly? Szukam dobrego germana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Ciężko o dobrą felgę do E46. Przerabiałem temat co rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Moze moje s 132??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Moze moje s 132??? Może nie zauważy, że są o cal większe co planujesz na nowy sezon, że te chcesz sprzedać? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Pewnie coś lżejszego niż to cholerstwo z X5 :mrgreen: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Może nie zauważy, że są o cal większe co planujesz na nowy sezon, że te chcesz sprzedać? coś innego pomysłów mam parę ale zobaczymy Pewnie coś lżejszego niż to cholerstwo z X5 he he he Forest zastanawiałem się żeby na złom sprzedać bo pewnie więcej bym dostał za taką bryłę amelinium :Dlolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Zacne są Twoje mareq, ale koniecznie musi być parapet ostatnio ciężko zachorowałem na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 wlasnie znalazlem cos takiego https://www.esrwheels.com/products.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 widzę że ta firma podrabia wszystko co jest na topie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 widzialem ostatnio borbety A w 18"- rzadkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Borbet A w e46? Dziwne połączenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Ja też szukam czegoś ciekawego nie mam pomyslów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Ciekawie wyglądają japan racing JR-11 Sam się nad takimi zastanawiam tylko czy to nie są jakieś CHINOLE ?????........:bag: [ATTACH=CONFIG]37931[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37932[/ATTACH] Edytowane 30 Października 2015 przez sebo293 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Sebo293 no sam sie zastanawiałem nad nimi, ale to chyba nie są chinole. W ogóle fajny temat nam tu wyszedł? Może by go przypiąć i podmienić nazwę np na Wheel trends albo cos takiego mozna by bylo szukac inspiracji felgowych tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Szukajcie czegos klasycznego , oryginalnego a nie wspieracie producentow kopii ! Te JR to juz na co drugiej hĄdzie jezdza... dla mnie dramat. Idzie zima, do sezonu daleko wiec macie sporo czasu na znalezienie czegos sensownego. A propo, mozliwe ze moje felgi z touringa BBS RS2 beda na sprzedaz, taka kryptoreklama :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Troche cierpliwości i w cenie pod***ek nowych kupicie coś ori tak jak broder mówi. Jak coś pamietajcie Kamcio i Pakos mają swoje allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 https://m.facebook.com/groups/551361438212019?ref=bookmarks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Broder już sprzedaje brać Felgi Bmw BBS RS2 RSII 700 / 701 concave! 18" x 10j & 8,5j Wrocław Śródmieście • OLX.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 brałby cholera ale środków brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 moim zdaniem cena zawyżona z lekka.... taki sam [ rozmiary ] komplet był ostatnio na ebay kleinanzeigen [cuś jak olx] za 800euro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi