mareq Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 jak w temacie , mam kilka pytań do posiadaczy owych wahaczy w swoich e46. jak to się sprawuje przy dłuższym użytkowaniu ? jak wygląda exploatacja? jaka jest ich wytrzymałość? bo zastanawiam się właśnie nad zakupem takowych. Kamil 89 bardzo chwalił ale pokuszę się jeszcze o opinie innych. dziękuję i pozdrawiam uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Mam takie wahacze juz jakies trzy lata...może więcej, musialbym sprawdzić u siebie w temacie. Jak na razie zero luzu. Jazda w większości po dobrych drogach. ...by Tapapapapatatalaka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Też używam od kilku lat. Do tej pory dwa razy wymieniłem sworzeń zewnętrzny, ten bliżej pobocza gdzie zawsze więcej dziur na drodze. Koszt jednego jakieś 50 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Tez mam. Zero luzow po 10 tys km 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW-MANIAK Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Ja też na tym latam na kołach 18 i wkładam wszystkim użytkownikom e46, moim zdaniem bardzo wytrzymałe i chyba jedyne na rynku z wymiennymi sworzniami napewno lepsze niż Febi które kiedyś wytrzymały mi 3500 km tuleje też Meyle HD zakładam, do tej pory bo teraz chce poliuretanu spróbować :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi