showtime-tv Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Jako ze nie jestem specjalistą w dziedzinie CAR AUDIO, ale lubie ostre młócenie chcialbym spytac Was o opinie n/t firmy AXTON. Wymieniam teraz wzmacniacz ktory napedzal mojego Magnata Power Bulla i mam do wziecia od kumpla Axtona dokladnie model CAA10. Czy ktos mial do czynienia z tą firmą lub konkretnie z tym wzmacniaczem? Za smieszna cene biore bo tylko 180 zl. WARTO??? Co do reszty sprzetu to procz radia (SONY CDX-GT300S MP3, WMA + pilot, suba i wzmacniacza zostal oryginal w postaci 10 glosnikow fabrycznych Nokii - cos mi sie wydaje ze trzeba sie zastanowic powoli nad zmianą, choc grają ladnie to jednak zawsze klasa nizej . Mysle nad HELIXAMI). Slucham opinii Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 A nie lepiej by było dołozyc i zakupić mac audio (Magnat) ??? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 O 100 zł wiecej moge miec Carpowera nowke. Ale czy ten AXTON naprawde nie jest dobry ? Firme znam, ale nie slyszalem jak to gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Blaupunkt - nie za drogo a srednia wystarczajace.Wzmacniacze nowe za 300PLN 4 kanalowy 750 W lub mniejszy za 200 PLN Nowka sztuka-allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoh85 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Axton - bez komentarza. Blaupunkta mogę śmiało polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi