mariusz13 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 siemano bmw_2 kolega zainteresowany jest tym autem widział to ktoś ? czy to już długo w sprzedaży ? lub może jakiegoś znajomego ? oczywiście proszę też o ocenę na podstawie zdjęć ale szału nie będzie ? może vin trzeba od gościa ? z góry dzięki BMW Seria 1 BMW 135 Sportowy / Coupe - OTOMOTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Żartownisie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Coś tu śmierdzi z tym ogłoszeniem albo czegoś nie doczytałem/nie dopatrzyłem. Złożone z trzech? Anglik? Niemiec nie płakał jak sprzedawał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 to auto wisi już w sprzedaży kuuuupe czasu. jedź obczaj o co z nią chodzi bo zdjęcia słabe i nic nie wyciągniesz z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 dzięki po cenie widać że dobrze być nie może to nie mikołaj jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 jak coś będzie ustalone to daj znać co nie tak z tym autem, bo jestem ciekawy skąd taka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Myślałem że dla beki to wrzucacie:) Przecież to jedno z tych super okazyjnych ogłoszeń bez nr tel., gdzie jak napiszesz maila to dostajesz odp że autem jeździł lekarz,musiał wyjechać na kontrakcie, auto jest obecnie w UK i po zaliczkowaniu zostanie dostarczone pod wskazany adres, ale macie dwa tygodnie aby się rozmyślić po odbiorze, no sprawdźcie jeśli nie wierzycie i napiszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Przecież to jedno z tych super okazyjnych ogłoszeń bez nr tel. numer jest.... dzwonimy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 To auto bylo na sprzedaz we Wrocławiu z tymi samymi zdjeciami pół roku temu Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi