Kuba_ Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Witam. Spaliły mi się chyba żarówki w ringach. Lampy to Bi-Xenon Dynamics (nie znam ich oznaczenia) z 2007 roku Co tam siedzi za żarówka? Wymienia się łatwo czy macie jakieś wskazówki? Pytam gdyż nie chcę demontować kilka razy reflektora Kuba_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_ Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Żarówkę kupisz w aso. ok 150zł na lampę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_ Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Czegoś innego zamiast zwykłej żarówki się tam nie wstawia? mam zauważalnie białe światło na drugim reflektorze na ringu więc chyba mam led markery - któreś konkretnie polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Zadzwoń do Cygana jakie on kupował z tego co kojarzę są git (chyba Kamcio mu doradzał ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 U mnie siedza ale nie ma takich na alledrogo wiec nie doradze Ci jakie kupic - pamietaj tylko, że dużej wiekszości z nich nie da sie używać jako światła dzienne jeśli masz takie ustawienia... Te starsze typy markerów zbyt słabe/ mało widoczne w dzień... jeśli będziesz szukał jednak tej oryginalnej to gdzieś u siebie powinienem ją znaleść... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedin Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 podłącze sie pod temat, do zwyklego xenona 320d oplaca sie wrzucic marker led i jezdzic na nim w dzien ? jaki polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Dzwońcie do kolegi beaver-a http://www.maxbimmer.pl/f27/led-markery-2x6w-e39-e59-e53-e31-e63-e64-e65-21133/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 podłącze sie pod temat, do zwyklego xenona 320d oplaca sie wrzucic marker led i jezdzic na nim w dzien ? jaki polecacie ? Nie widać ringow przed liftem w dzień nawet na markerach 20W Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_ Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 No okazało się, że żarówka jest dostępna w każdym motoryzacyjnym w cenie ok 30 zł (hella) a jej wymiana polega na zdjęciu górne pokrywy lampy (dzięki Kamcio). Także obyło się bez ściągania kół i demonotowania nadkoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi