Zgibniew Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Jak w temacie, wstawiam film. Ktoś ma jakieś rady, czy monitor do wymiany? [video=youtube_share;jA9kaAkEG0Y] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Wygląda na niepoprawny sygnał z czytnika navi, sprobuj wypiac czytnik i podłączyć ponownie Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Tak zrobię, dodam jeszcze, że jak przejadę kilka km. i w aucie zrobi się cieplej, to przestaje skakać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 sprobuj wypiac czytnik i podłączyć ponownie Pomogło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Zastosuj na wtyczki kontakt sparay nadmiar wytrzyj i będą styki zabezpieczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo79 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Nast razem jak ci sie tak zrobi, wcisnij guzik od wyciagania plyty z czytnika navi i przytrzymaj go. To czesta przypadlosc przy przegrzaniu, czesto gesto ludzie wkladaja wykalaczke tak aby przycisk byl wcisniety... i to dziala. Nie wiem co jest przyczyna tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi