Mk-rally Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Co myślicie o tym ?/ Widac duzy wkład pracy jest fajny a co dopiero jak bedzie skonczony !! http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C691266 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 :shock: 70KM w maluchu to masakra :shock: Goglin a koło ciebie był gosciu co do malucha wpakował kiedys silnik od alfa romeo , jezdzi to jeszcze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 fajny ale z ceną przesadził.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 W skarbimierzu byl keidys maluch tez poszerzony bialy rej. SL xxxxx, z silnikiem z zastavy 1.1 + turbo moc: 110KM :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 70KM maluch wymiatać musi, ja jezdzilem 30sto konnym i był potworem :lol: :lol: kołomnie mial gościu 900ccm z fiata 127 to podobno 160kmh i 11sek do 100kmh mial. A ten od tego białego malucha z silnikiem zastawy to niezły jest, wszystko zrobil sam, a po zrobieniu malucha z jakimś kolesiem zaczął budowac własnej konstrukcji motolotnie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 27 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 no ja miałem maluszka z silniczkiem 903ccm od 127 o mocy 50KM (małe przeróbki) tzw swap! troszke roboty było ale jaka satysfakcja gdy sie łyka konkretne fury. Miałem lecz sprzedałem . wiele by opowiadac o nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi