linu666 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Mój pierwszy, było dialogowo no i Kamcio zarobił na nowego bezdasznika dzięki i do zobaczenia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Dzięki za spota:) Masa nowych twarzy Cyknąłem kilka fotek: Jeśli ktoś ma ochotę na prywatną sesję to PW 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remotec Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Dziękuje za spotkanie, pogoda jak na koniec października dopisała. Kilka skromnych fotek ode mnie. Edytowane 26 Października 2015 przez remotec 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek_666 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Dzięki za spota, niestety rodzinka przyjechała i trzeba było ją w magnolii zabawiać... Ale wszystkie furki obskoczone i trochę poplotkowane. Czyje było E36 turbo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Dzięki za spota! Troche późno przyjechałem, ale i tak było spoko Następnym razem muszę coś pomodzić w aucie i przyjechać wcześniej, bo nawet na 1 fotke się nie załapałem :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gut7 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Dzisiaj elegancko było dzięki za fotki i obecność pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Kamil poratował oprogramowaniem i wszyscy są zadowoleni! Kto to jest Kamil??:mrgreen: Nie znam typa Czyje było E36 turbo ? darozxr z dar-kar Mojęcice ogólnie jak zawsze miło i przyjemnie. Pozdrawiam wszystkich przybyłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Moja jak zwykle sie nie załapała na fotki...i co ja do albumu wstawię obok zdjeć z pierwszej komunii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Moja jak zwykle sie nie załapała na fotki...i co ja do albumu wstawię obok zdjeć z pierwszej komunii Jeszcze się pstryknie parę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Moja jak zwykle sie nie załapała na fotki...i co ja do albumu wstawię obok zdjeć z pierwszej komunii Chcesz fotki pisz i się zgadamy Upchałeś swoją między auta ciężko było coś cyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek_666 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Moja jak zwykle sie nie załapała na fotki...i co ja do albumu wstawię obok zdjeć z pierwszej komunii Nie jesteś sam, moja Ruda też się nigdy nie łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Dzięki Panowie i Panie za najta, było klimatycznie i widzę że im zimniej tym nas więcebmw_3Dzięki Broder za kolek, będziemy działać i modzić i będzie tysiąć quniów soon. Livin dzięki za fote złoma no i see you on the streetsbmw_0happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Fajna atmosfera Tylko godzina 15:00 to dla mnie chyba za wcześnie, ciężko się ogarnać po sobotniej nocy :mrgreen: Moja jak zwykle sie nie załapała na fotki...i co ja do albumu wstawię obok zdjeć z pierwszej komunii Następnym razem musisz sobie zabrać aparat, porobisz zdjęcia z najta to na pewno się załapie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Rowniez dzieki za spotkanie sport nas bylo Do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mbrs Opublikowano 25 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 przesylam kilka zdjec, pozdrawiam [ATTACH=CONFIG]37841[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37858[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37857[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37856[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37855[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37854[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37853[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37852[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37851[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37850[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37849[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37848[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37847[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37846[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37845[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37844[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37843[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37842[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37859[/ATTACH] 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Jeszcze kilka wydłubałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedin Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 ja niestety nie dotarłem uczelnia mi się przeciągneła. może nastepnym razem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Widzę galon poleciał w końcu po bandzie . bmw_1 Tak trzymać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Jakby to Dziki powiedział - "Wyprowadził na siku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 fajne zdjecia tez mi sie podobaja za rok bedzie jeszcze lepiej, jest juz tylna belka z m5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi