avatar Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Witam posiadam compacta e36 1.6 skończył w nim sie wydech, i tutaj moje pytanie jaki wydech polecicie, jaka firma, gdzie kupic. Proszę o opinie, z góry dziekuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Jak nie chcesz przepłacać to na alledrogo masz tego pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avatar Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 OKItyle to wiem ale chciałbym coś co wytrzyma troche dłużej. i bedzie przy tym miło gadac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek71 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 OKItyle to wiem ale chciałbym coś co wytrzyma troche dłużej. i bedzie przy tym miło gadac:) Ja mam u siebie wydech FOX`a ( Fox Sportauspuff Shop ) i daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iparts Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Hmm, myślę że jeśli zdecydowałbyś się na BOSAL to byłbyś zadowolony, ja mam pozytywne zdanie na temat tej firmy, ewentualnie jeszcze ASMET. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek71 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 BOSAL jest dobry jakościowo, ale to seryjne układy, a kolega chce, żeby mu "miło gadał" Tylko jak BSL to patrz, czy nie masz numerów katalogowych zakończonych "/VFM" czyli np jak do Twojego numer Bosala końcowego to 280-005, a nie 280-005/VFM bo to wersje "budżetowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 pisz do kolegi Sajmonowskiego on niedawno wsadził do swojej RM06 na tym filmie tak go nie słychać ale na żywo fajnie mruczy i nie przesadnie a cenowo jak pamiętam to przyzwoicie wychodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi