mateuszkrol Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Witam. Jakiś czas temu padł mi licznik. Próbowałem go jakoś ratować, ale bez skutku. Ostatecznie samochód pojechał do naprawy. Mechanik miał akurat taką samą BMW, przełożył licznik ze swojego samochodu i wszystko ruszyło. Diagnoza - zepsuty licznik. Zamówiłem używany na allegro, założyłem i byłem pewien, ze wszystko działa - dopiero wieczorem zauważyłem, że nie podświetla zegarów. Uznałem, ze jest uszkodzony, więc natychmiast skontaktowałem się ze sprzedawcą i licznik został odesłany. Zamówiłem kolejny używany licznik, podpinam i to samo! Uznałem, że to kwestia przekodowania, ale tracę w to nadzieję, bo robiąc test też nie podświetla. Jedyne co podświetla na zegarach podczas testu to czerwone pole temperatury, reszta nawet nie drgnie. Komputer, radio, włącznik świateł, guziki itp świecą, tylko te cholerne zegary... Winter is coming... trzeba to zrobić, bo słabo tak jeździć po ciemku. Ma ktoś pomysł co może być powodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Kolego najpierw się witamy, a potem zadajemy pytania. Jak już to ogarniesz, to z kompem może pomóc Ci Kamcio (o ile jesteś z wro.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszkrol Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Powitanie odstukane! Niestety z Wrocławia nie jestem i mam dość daleko. Mam możliwość w domu podpięcia pod pasoft, dokonałem jego zakupu robiąc sobie nadzieję, ze sam coś ogarnę... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi