matiswidnica Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Cześć! Jakie części będą mi potrzebne do zmiany przodu z przedlifta na polifta?? Auto czeka na odszkodowanie i wpadłem na pomysł ze skoro cały przód mam do wymiany to przy okazji teoretycznie odmlodze auto. Będę potrzebować : - maski - dwóch błotnikow - zderzaka - lampy z kierunkami - pasa przedniego Co jeszcze będzie mi potrzebne oprócz tych części? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 wypisale sobie sam co potrzeba :wink: kup sobie wszystko kolor i przod w dzien poskładasz , jak zderzak poliftowy to inne ślizgi idą ale lepiej mpaka w podróbie kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 A zderzak mpak będzie pasować do pasa przedniego z przedlifta? Bo mam taki plan żeby zostawić lampy z przedlifta i założyć zderzak mpaka i maskę polift maska z polifta jest dużo ładniejsza Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 maska z polifta jest dużo ładniejsza Maska z polifta kozacko siada do przedlifta...tak ostatnio paczałem i szok :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Maska z polifta kozacko siada do przedlifta...tak ostatnio paczałem i szok Nie wiem czy trolujesz czy mówisz prawdę Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) Nie wiem czy trolujesz czy mówisz prawdę Nie no powaga na sporcie(chyba na sporcie) widziałem że kolo wrzucał maskę z polifta do przedlifta i zajefajnie ewentualnie byłem nadziabany i coś mi się pomyliło :mrgreen: P.S. Żeby nie było to Don Foresto ma przód polift w przedlifcie ale caluśki o ile mnie pamięć nie myli bmw_1 EDIT: Mnie się coś chyba pomerdało jak patrzyłem w ten temat Raceism • Zobacz wątek - BMW E46 "SENTYMENT" | Słowik | Detale lolol EDIT2: Ewidentnie ma inną maskę na końcu tematu :mrgreen: Żeby nie było jest czwartek i jestem pod wpływem braku chmielu bmw_1 Edytowane 15 Października 2015 przez Sajmonowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Nie no powaga na sporcie(chyba na sporcie) widziałem że kolo wrzucał maskę z polifta do przedlifta i zajefajnie ewentualnie byłem nadziabany i coś mi się pomyliło :mrgreen: P.S. Żeby nie było to Don Foresto ma przód polift w przedlifcie ale caluśki o ile mnie pamięć nie myli bmw_1 EDIT: Mnie się coś chyba pomerdało jak patrzyłem w ten temat Raceism • Zobacz wątek - BMW E46 "SENTYMENT" | Słowik | Detale lolol EDIT2: Ewidentnie ma inną maskę na końcu tematu :mrgreen: Żeby nie było jest czwartek i jestem pod wpływem braku chmielu bmw_1 Tak jak piszesz, u Foresta jest cały przód przełożony na polifta, a Słowik z Raceismu ma do przed lifta założoną maskę z polifta. Jak dla mnie maska po lifta wygląda świetnie na przed lifcie. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Tak jak piszesz, u Foresta jest cały przód przełożony na polifta, a Słowik z Raceismu ma do przed lifta założoną maskę z polifta. Jak dla mnie maska po lifta wygląda świetnie na przed lifcie. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka No to chyba już wiem co zrobię Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 czytalem troche w necie o zmianie zderzaka na mpaka i ludzie mowili ze trzeba zmieniac nadkola i jakies doloty powietrza. Prawka to? oraz ile ślizgów jest potrzebnych do zderzaka od mpaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Jak chcesz ogólnie zmienić zderzak na m paka to musisz mieć inne ślizgi, są w błotniku 2 bodajże, kierownice powietrza na hamulce, oraz nadkola przednie, pas przedni i belka pasują, trzeba jeszcze podciąć osłonę chłodnicy bodajże, bo ta kratka dolna od zderzaka m-pakietowego wtedy przeszkadza, przerabiałem to ale ja miałem polifta i poprostu wkładałem całego m-paka, gość odemnie też odkupił maskę z polifta i włożył na przedlifta, siadło podobno dobrze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Dzięki wielkie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Hej mam wielką prośbę, nie wiem Jakie mam kupić Slizgi. Wstawi mi jakąś dobra dusza aukcje ze slizgami pod zderzak mpak? Jutro zamawiam zderzak i nadkola a nie wiem jakie Slizgi kupić Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Ok dla potomnych, Slizgi z przedlifta pasują pod zderzak mpaka (szerokie) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi