zielak Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Witam Bmka z naklejką Maxbimmera stoi i niszczeje już od 2 lat może wiecie do kogo należy ? Jestem zainteresowany odkupieniem auta, szkoda aby dalej ją rozkradali [ATTACH=CONFIG]37531[/ATTACH] Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 http://www.maxbimmer.pl/f29/%5Bfuji71%5D-e36-325i-coupe-oklejanie-podsufitki-na-czarno-19095/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Wlasnie ktos wie co sie z nim dzieje??? Przesialem numer do niego... w coupe wkladal wiele pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 dość doinwestowana sztuka była... pamiętam że remont silnika robił /podsufite i inne duperele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 macie może jakiś kontakt do właściciela ?? jeżeli ktoś posiada i byłby tak uprzejmy podać mi na priv to byłbym bardzo wdzięczy,a przy najbliższej okazji stawiam 4-pak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Urwane lusterko, zapomniany, porzucony sprzęt, szkoda, a z ciekawości gdzie to auto stoi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Przyznaje się bez bicia że to moja buma. Musiałem ją odstawić na dalszy plan ze względu na kwestię finansowo-czasową, ale obiecuję się poprawić. Z kolegą już rozmawiałem telefonicznie, auta na razie nie chce sprzedawać, zbyt wiele serca w nią włożyłem, żeby nie dokończyć dzieła. Bmka z naklejką Maxbimmera stoi i niszczeje już od 2 lat może wiecie do kogo należy ? Auto na szczęście nie stoi aż 2 lata. Nie jeździłem nią bo szybę z przodu miałem pękniętą i policja przy kontroli zabrała mi dowód a to się działo jakoś wiosną. Nie miałem kasy na nową szybę, a bez dowodu nie chciałem jeździć no i tak już stała do teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Fuji byku gdzies Ty sie podziewal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Też się zastanawiałem co się z tobą dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Witamy z powrotem w śród żywych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 A byłem tu i tam, tam i tu. Trochę za granicą, lokum zmieniłem i tak naprawdę dopiero się odkopuje od całych zaległości. Niestety były inne priorytety niż buma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Ratujesz bume? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Pewnie, że tak. Nie będzie szło to jakoś mega szybko ze względów finansowych ale powoli do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 robimy ściepe dla fuji po 5zl na nowa szybe ?:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi