yapis Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Witam, nie wiecie może kto we Wrocławiu potrafi naprawić taki sterownik do 2 litrowego diesla? Wiem, że w Nysie jest osoba co potrafi naprawiać i daje gwarancję, ale może i we Wrocławiu też ktoś się może tego podjąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 ja znam Rogera z nysy co to naprawia... wymontuj i wyśli mu a bedzie naprawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 A bez sterownika można jeździć czy lepiej nie? Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozakk Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 dopoki nie ma mrozów to można, nic sie nie bedzie działo, tylko zaizoluj wtyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi