linu666 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Witam, poprzeglądałem forum i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie a jeśli źle szukałem i ktoś już natrafił na tego typu temat to proszę o pokierowanie żebym nie zawracał gitary. Jak w temacie- chciałbym wymienić głośniki w aucie na inne niż ori bo niestety sprzęt na wyposażeniu powiedzmy sobie szczerze- nie gra w związku z powyższym czy jest mi w stanie ktoś podpowiedzieć co można z tym zrobić? co można zamontować lub u kogo można to zrobić? Zależałoby mi na tym jeśli to możliwe podłączyć do obecnego radia bez zmiany (navi 16:9), żeby nie zmieniać wyglądu wnętrza i zagospodarowania deski. Raz mnie powiózł na wycieczkę Pakos i tam to wszystko brzmi zacnie ale wiem że takiego efektu nie otrzymam z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi