olejus Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Witam Czy ktoś spotkał się z alarmem na felgach. Kiedy jedna ze śrub zostanie poluzowana czyli nie będzie miała styku z felgą zaczyna wyć alram , czy ktoś wie gdzie to można we wrocku zamontować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Fajna zabawka Wiele razy widzialem po nocy jak auta staly na klockach a kol ni śladu. Jesli ktos wie gdzie takie cuś dostac dolaczam sie do prosby - piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoh85 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Hmmm, wtedy trzeba by grzebać przy piaście. Taka myśl mi przyszła do głowy: Jakby nakleić na felgę od wewnątrz na całym obwodzie taki magnetyczny pasek ( coś jak magnesy na lodówkę ii do amora na odpowiednim wysięgniku przymocować kontrakton. Wtedy jak toś by zdjął felgę wyzwalałoby alarm. Minusem jest to, że dopiwero po zdjeciu felgi, ale to pomysł nad którym można popracować. Pomyslałem, że tak jak mówisz też można zrobic ale to oprócz elektroniki zabawa z mechaniką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 jeśli chodzi o zabezpieczenie felg mam pewien pomysł który trzeba by wypróbować. Koszt powinien być niewielki jednak nie miałem czasu tego sprawdzić. Jako że sam tę metodę wymyśliłem może ona podziałać, potrzeba jednak kogoś kto sprawdzi czy działa :] Jak ktoś chętny to na prv moge podesłać pomysła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 to ze sroba jest nie mozliwe,ale montuje sie normalny alarm i doposaza sie go w czujnik przechylu,trzeba go zalozyc tylko w odpowiednim kierunku.Gdy zlodziej podnosi auto,czujnik zaskakuje i wlacza alarm.Proste,co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoh85 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Proste i skuteczne. Przecież bez podniesienia nie zdejmie felgi, ale o tym nie pomyślałem. :oops: Przy okazji będziemy mieli czujnik holowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi