Enzo Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ostatnio pojezdzilem na kilka eventow i mimo ze teracza 325mm hamulec sie zagotowal. I neistety niem oglem juz leciec na 100%. Przez zime chce zianwestowac w wydajneijszy hamulec, zlwaszcza ze w nast sezonie chce smigac na semi slickach. Tarcze z przodu i tak mam do wymiany (telepia juz troche przy hamowaniu), wiec mysle o takim zestawie: - Tarcze Brembo Max - Klocki Ferodo ds2500 - Przeowdy w stalowym oplocie - Plyn Motul RBF660 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Nie miałem nigdy brembo max, ale gdy chciałem wzmocnić hamulce to wrzucałem tarcze wysokonawęglane. Klocki standardowe, ale dobrej firmy. Jurid, Textar. Przewody w oplocie tylko ładnie wyglądają a nic więcej nie dają. Chyba, że masz ochotę pojeździć w terenie, wtedy to ma uzasadnienie. Płyn hamulcowy... co byś tam nie wlał będzie dobre, byle dbać o to aby było świeże. Jasne, można wlać coś lepszego ale nie wierzę w to abyś normalny płyn zagotował gdy jest nowy. Jeśli na prawdę chcesz wzmocnić heble, to dzwoń do Leo. To co opatentował z 4 tłoczkowymi zaciskami (patrz w jego temacie) jest mistrzostwem świata. Nie wydasz nie wiadomo jak dużo kasy a jak przyjdzie awaryjnie hamować to trzeba uważać żeby ziemi nie zatrzymać... Pozdro HH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 znajomy ma do sprzedania zestaw taki jak w tej aukcji.. Zacisk hamulca przód L,P Bmw Sport-pakiet Brembo (5561036655) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jak chcesz to dam Ci do niego namiar to się dogadacie.. bo chce o wiele taniej niż te w aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walus Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Z całym szacunkiem ale takie zaciski to ma mój syn 6 letni w rowerku. Najszybciej z m3 zapodaj i masz po problemie. Chyba że ładujesz się w duże koszty to hybrydy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Musi mieć dobry rower skoro takie heble ma:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Z całym szacunkiem ale takie zaciski to ma mój syn 6 letni w rowerku. Jeśli takie ma Twój 6cio letni syn to jestem bardzo ciekawy jakie masz Ty w swoim samochodzie zamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walus Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Własnie takie. [ATTACH=CONFIG]37713[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37714[/ATTACH] Edytowane 19 Października 2015 przez walus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 To jest 6 tłoczków z przodu i seryjne z tyłu? Na seryjnym serwo masz to zmontowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walus Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 tak.6 tłoczków i duża tarcza i tył z M5 wracając do tematu z ostatnio widzialem zaciski 6tł na seryjne tarcze z m3 za 3400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi