pomykalamichal Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Cześć, potrzebuję zmienić auto na kombi i chcę sprzedać swoje BMW. Czy ktoś z Wrocławia (np. okolice Nowego Dworu) miałby ochotę się spotkać i mógłby rzucić okiem na nią I pomógł by mi prawidłowo wycenic? BMW E46 318I 118KM 1998r SEDAN (5643550744) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. O autko dbałem i sporo jest w nim zrobione. Niechciałbym być stratny bardzo na nim a też nie zależy mi na zdzieraniu z klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo79 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Moj Boze. Kolego gdzie miales oczy kupujac to auto? Bez urazy ale masz najbardziej obciachowy dupowoz. Martwie sie, ze w ogole moze ci sie nie udac taki manewr zamiany. Motor do dupy, kolor do dupy, wnetrze kolorystycznie i ogolnie do dupy. Rany boskie, czlowieku co kierowalo toba podczas zakupu? Moge ci ocenic na podstawie zdjec. Wydaje mi sie, to z mojego doswiadczenia ze wiecej jak 4 tys to nikt ci za nia nie da. Kryste panie probuj, wystaw za 5800 i zobacz co sie bedzie dzialo. Bez zadnej urazy i emocji kolego ale poprosiles wiec zabralem glos jako pierwszy. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 dorob hak i zakup przyczepke, albo bagaznik dachowy i zostaw sobie bo "handlarz" ze mnie marny ale faktycznie nawet i 5ciu nie dal wrecz za darmo bym odmawial,wogole zdziwilo mnie wyposazenie kolor do przymkniecia,ale wnetrze: ze bmw takie cos wypuscilo to jest szok.wiesz zainwestuj 500zl w alusy bmw 15stki i 500zl w ciemny wielur i zrob ta zaprawke a nawet dostaniesz ta dyszke . niestety w polsce moze lamac sie w pol byle ladne i na ladnym kole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 chyba trochę Was wszystkich poniosło z tą oceną. Toż to normalne E46, zachowane w oryginale. Okej, może kolor tapicerki zielony nie jest jakiś zachwycający ale nie jest to jakiś wybitny rodzyn. Co to mało było chociażby E34 (fioletowa i brązowa tapicerka) czy E39 (fioletowa czy też właśnie zielona). Tak po zdjęciach to tylko ta zaprawka wygląda tragicznie - a tak jak dla mnie normalne auto, np. dla dziewczyny/żony na dojazdy do pracy. Silnik poprawiony tzn nie M40. Za 5k to sam go mogę kupić. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo79 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Pomykalamichal problem rozwiazany, woz sprzedany za 5 tys. Efendi gratulacje. Szybko tu rozwiazujemy problemy forumowiczow. Bravo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Dam 5100 potrzebuje dupowoz do domu Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 podbijam na 5150 kto będzie przybijał młotkiem i pisał "poraz ..." ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Taka aukcja może zakończyć się takim przybiciem " :banned: " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 tak na poważnie to za 11000 można kupić polifta z takim silnikiem... Z racji tego że raz z kolegą xyz byłem oglądać Touringa za 5500 i wiem jak wyglądał a w rzeczywistości był warty 4000, tak tutaj 5-6 to absolutny maks kwoty. To już jest 17 letnie auto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 polifta z takim silnikiem... jak polifta to już nie z tym silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi