tazunio Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Siema. Jutro ważny mecz dla naszych Orłów. Lewy w formie. Więc jak wasze typy? Ja stawiam na naszą wygraną 1-2. Czuję nosem zacięty pojedynek i agresywną grę Szkotów na swoim podwórku. Lewy będzie obstawiony jak Obama na wiecu. Wiec może jakiś karny tez trafi do siaty. ...by Tapapapapatatalaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Mnie sie wydaje, że Lewy nie strzeli tylko Milik itp. Bo tak jak mówisz: będzie obstawiony na Obama Oby tylko go nie wyautowali bo Szkoci ostro graja i brzydkie faule robią. Trudno powiedzieć jaki będzie wynik ;/ Oby było tak, żeby w Warszawie z Irlandią grali nie o Awans do Francji, tylko na ludzie dla kibiców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Lewego obstawią jak baby biskupa. Może Milik będzie miał szansę na jakąś akcję. Ja stawiam raczej na remis 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 3-1 dla Polski! Ja zawsze jestem optymistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSKAR Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Lewego obstawią jak baby biskupa. Może Milik będzie miał szansę na jakąś akcję. Ja stawiam raczej na remis 1:1 Jeżeli ma być remis to na pewno nie 1:1 bo to awansu nie daje pamiętając ze ze szkotami w warszawie zremisowalismy 2:2 to u nich jak remis to tylko 3:3 albo wyższy. ja stawiam na wygraną Polaków bo inna opcja nie wchodzi w grę. A tak zeby bylo sprawiedliwie to 1:5 i moze nie 5 gramek lewego a po jednej lewy, milik, grosik, Kuba i monczynski niech zrobi tą kolyske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 3-1 dla Polski!Ja zawsze jestem optymistą x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi