tomi5 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Witam możecie mi powiedzieć do czegi jest ten kabel?? i którędy- do kąd może prowadzić jeżei jest fabrycznie zakładany??? znajdusie się w kieszeni od radia i tak podejrzewam ze cos jest powiązane, ale co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Zmieniareczka fabryczna Panie Kolego Drugiej koncowki szukaj w bagazniku - stojac przodem do bagaznika w boczku po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 ok , dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoh85 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Nie wiem czy fabryczna, ale na 100% zmieniarka. Mnie to wygląda na Clariona. Na fabryczną o tyle mi nie wygląda, że masz założoną przejściówkę gniazda antenowego a do fabrycznego radia jest zbędna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 te kostki sa podobne wielu firm moja jvc tez byla taka jak nie przymierzysz sie nie dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 do zmieniarki, znalazłem 2 koncówke w bagażniku, tylko nie wiem jakiej firmy ale mniejsza z tym i tak nie bede używał zmieniary. Radio na mp3 w zupełności mi wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi