Gość Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 wiecie może co znaczy kontrolka przypominająca kwadratowy zegar ze wskazówkami w E39 z 2001 roku? zapala mi się od kilku dni przy odpalaniu po czym gaśnie po minucie. wcześniej mi się nie zapalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 A masz ksiazke ? Ja u siebie takiego opisu nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 nie mam książki kontrolka jest na prawo od wyświetlacza komputera pokładowego i wygląda mniej więcej tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Jak się nie mylę jest to kontrolka która przypomina o zawitaniu w serwisie na przegląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POPEK Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 mi pali sie taka sam kontrolka , to jest poprostu sygnal czasowy o wykonaniu przegladu , mozna to skasowac u elektronika samochodowego lub samemu ..........w autoryzowanych serwisach bmw po wykonaniu przegladu kasuja ten alarm ale watpie zebys robil przeglady w ASO hehe <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 No to teraz znalazlem! U mnie w ksiazce ten symbol oznacza wymiane plynu hamulcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 w e30 to tylko inspekcja oleju :roll: raczej ma cos z zegareczkiem takim wspolnego a w e39 napisal juz tomski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 mi powiedzieli w warsztacie że to wzywanie na serwis - ale że mam wsio porobione więc mi tylko to skasowali i już.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 tak,ona przypomina o wymianie plynu hamulcowego,pokazuje sie co 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 hhhhmmm... no to na wszelki wypadek wymienię ten płyn hamulcowy.... a warsztacie się g... znają jak się okazuje... eeehhhh dziekuje Wam za pomoc happy_bmw [ Dodano: 3 Kwiecień 07, 13:15 ] kupiłem sobie instrukcję obsługi po polsku i teraz jestem kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi