Matej Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Witam, wiem że temat był poruszany setki razy lecz nigdzie nie wyczytałem odpowiedzi na moje pytanie więc do rzeczy Posiadam bmw e39 2002 rok jest w nim nawiązaniu 16:9 lecz nie ma zmieniarki więc jakiś czas temu nabyłem ja wraz ze stelażem mocujący, sprawdziłem cały bagażnik boczek itd czy nie ma czasami wiązki di niej lecz jej nie było więc chciałbym dokupić ów wiązke lecz po sprawdzeniu radia okazało się że w nim nie ma żadnego miejsca gdzie można tą wiązke podpiąć i moje pytanie brzmi gdzie i jak ma być ta wiązka poprowadzona? Czy może występowały radia bez możliwości podpięcia zmieniarki? Edytowane 28 Września 2015 przez Matej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Słabo szukałeś, tuner radiowy jest w bagażniku i tam podpinasz zmieniarke Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matej Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Ok już rozumiem lecz pozostaje jedno ale... znalazlem taki tabel BMW E39 E-39 KABEL ZMIENIARKI (5248564493) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jeden koniec idzie do tunera radiowego drugi do zmieniarki lecz w zmieniarce mam jeszcze jedno wejscie na 3 piny i skąd ten kabel ma iść ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 trzeba pociągnąć z wiązki auta w bagażniku: masa zasilanie 12v linia I-Bus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matej Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Jakieś konkretne kolory przewodów? I z którego miejsca? I skąd dostać można kostkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 kostke kupisz w ASO za grosze lub na szrocie albo same konektory u elektronika. tu masz szczegóły: [ATTACH=CONFIG]37330[/ATTACH] Czyli ta kostka to na schemacie X18180 Pin 1 - masa 2 - zasilanie z bezpiecznika F56 (jak nie ma to dołożyć) 3 - I Bus ( można pociągnąć z radia pin 7) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi