Kandyn Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Kto chętny, niech wpisuje się na liste 1. cziko 2. Kandyn E46 Coupe R6 Przód 3. Sajmonowski E46 Coupe R4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Kamcio, dolna to może być spinka Zapewne masz ori osłonę, która pełni tą rolę Tak swoją drogą to zamówiłem rozpórkę do siebie, nakrętka nie robi problemu i zrobi mi rozpórkę pod M43, Staffa takiej nie ma w ofercie. Edytowane 28 Września 2015 przez Krzysiek669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 zrobi mi rozpórkę pod M43 No to taką jak do mnie bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Też moze bym się skusil, a czy jest opcja tylnej rozporki montowanej jakoś od dołu, żeby nie zajmować bagażnika?Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka do e36 Nakrętka nie robi bo jak brałem na przód to pytałem do e46 raczej też nie będzie oczywiście o bezdachu rozmowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Jak nie produkuje? W albumach jego zdjęć można znaleźć do E36 Chyba, że chodzi o tylną czy tam dolną. To można zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) a weź przeczytaj mój post dokładnie i ze zrozumieniem bo mi lekarz zabronił się denerwować Edytowane 28 Września 2015 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Tak wiem czytałem, nie pytałem Nakrętki o tył czy tam dolną wiec nie wiem. I później zrobiłem edycję postu. Tak czy siak bez spiny Ale zawsze warto zapytać, może jakoś indywidualnie coś zrobi Eh idę spać bo majaczę Edytowane 28 Września 2015 przez dawid111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 nie robi indywidualnych bo auto do miary musiało by iść a to koszty i zabawa jeżeli robi do e46 seryjnie to jest jak nie ma to nie ma oczywiście tył cabrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
technic Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Kto chętny, niech wpisuje się na liste Wypadaloaby chyba zmienic temat watku, bo nie ma teraz nic wspolnego z zakupem grupowym (zakladajac, ze wyjdzie troche taniej)- chyba,ze to zakup tylko dla Wrocka (ja jestem z Zielonej Gory, wiec za wysylke i tak sobie bym zaplacil) 1. cziko 2. Kandyn E46 Coupe R6 Przód 3. Sajmonowski E46 Coupe R4 4. technic E46 sedan R4 Edytowane 29 Września 2015 przez technic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael9091 Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Hej ! Wczoraj dostałem zdjęcia. Udostępniam oraz dopisuję się do listy chętnych ( Wrocław ) [ATTACH=CONFIG]37298[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]37299[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]37300[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]37301[/ATTACH] 1. cziko 2. Kandyn E46 Coupe R6 Przód 3. Sajmonowski E46 Coupe R4 4. technic E46 sedan R4 5. michael9091 E46 Coupe R6 Przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Kiedy zamawiamy? Myslicie, ze jeszcze ktos sie dopisze? Bo temat troche juz trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 1. cziko 2. Kandyn E46 Coupe R6 Przód 3. Sajmonowski E46 Coupe R4 4. technic E46 sedan R4 5. michael9091 E46 Coupe R6 Przód 6. linu666 E46 kombi R6 Przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 1. cziko2. Kandyn E46 Coupe R6 Przód 3. Sajmonowski E46 Coupe R4 4. technic E46 sedan R4 5. michael9091 E46 Coupe R6 Przód 6. linu666 E46 kombi R6 Przód (czytałem gdzieś że może dorzucić tulejki pod śruby bo mogą być tam luzy- ale nie wiem nie znam się tylko gdzieś wyczytałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 wyczytałem gdzieś w necie jakiś czas temu że Nakrętka dodaje jeszcze tuleje pod śruby bo mogą być luzy nawet po dokręceniu na maksa- ale nie wiem, nie znam się tylko wyczytałem trzeba by go zapytać, ale oczywiście jestem chętny jak najbardziej, aloha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Hej ! Wczoraj dostałem zdjęcia. Udostępniam oraz dopisuję się do listy chętnych ( Wrocław )[ATTACH=CONFIG]37298[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]37299[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]37300[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]37301[/ATTACH] 1. cziko 2. Kandyn E46 Coupe R6 Przód 3. Sajmonowski E46 Coupe R4 4. technic E46 sedan R4 5. michael9091 E46 Coupe R6 Przód Co to za bubel lolol? będzie pracować na śrubach czyli można se ją wsadzić nie powiem gdzie .. Najlepsza Sztywna i Staffa którą z resztą mam u siebie w e46 i brata e36 gdzie auto pięknie się trzyma na koleinach i zakrętach bmw_2 Edytowane 29 Września 2015 przez danieldeni20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) będzie pracować na śrubach czyli można se ją wsadzić nie powiem gdzie W sumie masz rację...teraz tak patrzę. Chyba jednak staffa wpadnie w przyszłym tygodniu. Pany wypisuję się mimo że opinie są ok bmw_1 Edytowane 29 Września 2015 przez Sajmonowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 W sumie masz rację...teraz tak patrzę. Chyba jednak staffa wpadnie w przyszłym tygodniu. Pany wypisuję się mimo że opinie są ok bmw_1 Ale zobacz czy Staffa jest do R4 Ja tylko widziałem do R6, albo za słabo szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Ale zobacz czy Staffa jest do R4 Jest jest bo kiedyś chłopaków ze Staffa pytałem więc luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Ja mam już drugą rozpórkę od nakrętki i spełnia swoje zadanie w 100% pod warunkiem że dotoczy się tulejki żeby nie pracowało na śrubach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael9091 Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Kurde, ale mieszacie mi w głowie :mrgreen: To co w końcu najlepiej wybrać ? Niby sztywna lepsza, ale też dużo osób poleca Nakrętkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Co to za bubel ? będzie pracować na śrubach czyli można se ją wsadzić nie powiem gdzie pół polski lata na tym bublu i nie narzeka? gdzieś napisane było śruby ma po to byś łatwo zdemontował do zdjęcia pokrywy bez rozkręcania na kielichu może na małych silnikach tego problemu nie ma ale na R6 to już wygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Tylko co że sztywnością przez ta śrubę? Aktualnie mam Staffa pozyczona i różnica jak dla mnie jest spora Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Staffa nie robi pod R4 w BMW...pytałem. Dlatego zamówiłem u nakrętki...a te śruby to fajna sprawa, jak coś chcemy przy silniku porobić i rozpórka przeszkadza to odkręcamy samą poprzeczkę, nie ruszamy kielichów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Chyba koledzy wprowadzilem male zamieszanie tym wpisem, tak jak napisal Mariusz13 te sruby sluza do szybkiego demontazu bez ruszania kielichow ale dlugi tez cos wspomnial o tulejach poszukam w historii to moze znajde ta dyskusje a jutro zadzwonie do nakretki i podpytam i podziele się wiesciami chyba ze ktos uczyni to szybciej albo kupujemy u nakretki a kolege dlugiego poprosimy o pomoc z tulejami i sukces 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Co to za bubel ? będzie pracować na śrubach czyli można se ją wsadzić nie powiem gdzie zgupiałem juz lolol Teraz sam juz nie wiem co wziąć. Staffa bym zamontował i git. tylko potem trzeba odkręcac więcej srub na kielichach. Nakretki bym szybko sciągnał, ale musiałbym toczyc tuleje dobrze spasowane bo zaraz je wyklepie pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi