bobik Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 pacjent e39 530d okrągła wtyczka live data problem z gaśnięciem podczas gwałtownego przyspieszania kto ma ochote podpiąć i mnie skasować ale postawić diagnoze co wymienić żeby wóz ożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 żeby ktoś Ci pomógł koleżko podał byś chociaż informację gdzie ma Ci podpiąć ten interface, jaka miejscowość to raz... dwa opisz dokładnie problem to może ktoś Ci pomoże i zdiagnozuje przyczynę bez podpinania pod kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Wrocław panowie szukałem na innych forach bez skutku problem wygląda tak gdy chce przyspieszyć wciskam gaz do dechy i auto gaśnie zapala się aku i olej zjeżdżam odpala znów na dotyk bez problemu wymieniłem tak filtr paliwa mahle olej castrol czujnik na listwie wtryskowej ten od grodzi pali czy zimna czy ciepła na dotyk w wężykach nie ma powietrza pali bez problemu poniżej 15 litrów paliwa gaśnie bez szarpania bez niczego porostu jakby ktoś kluczyk wyjął aha wyrzuca błąd 1190 uszkodzony zawór rampy wymieniłem go ale błąd zostaje dalej jak tylko auto zgaśnie może pompa któraś paliwa nie wiem potrzebuje ciśnienia pomierzyć może za małe ciśnienie albo za duże nie wiem sam w drodze już jest czujnik do pompy wtryskowej regulator ciśnienia Edytowane 23 Września 2015 przez bobik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Efendi, ewentualnie za tydzień moge Ci ją podpiac i zdiagnozować. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 super będe dzwonił napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Wyslalem numer na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi