przemal Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Potrzebuję zrobić aktualizację sp daten, może ktoś podesłać mi najnowszy plik ? Działał ktoś z Was na tym programie Edytowane 23 Września 2015 przez przemal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Sp daten pełno na chomikach, program pomocny choć ja osobiście wolę ręczną edycje pliku Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 A w jaki sposób wykonujesz to ręcznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi