Krzysiek669 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Witajcie, obejrzałem dzisiaj taki oto egzemplarz, nie było daleko, ale nie było co oglądać: BMW Seria 3 BMW E46 srebrna/ 17'' bogate wyposażenie/ ładna POLECAM!! - OTOMOTO O ile z daleko auto wygląda przyzwoicie, to o tyle z bliska jest już kiepsko, nie ma praktycznie elementu gdzie by nie było korozji, parchów i bąbli rdzy, rdza malowana, a z niej wychodzi kolejna rdza, na drzwiach zacieki lakieru, ograniczniki drzwi nie istnieją, listwy odstają, spinki połamane, sprzedający twierdzi, że ten model tak ma i to normalne wszystko. VIN: WBAAL1100JN36980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo79 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Przeciez na zdjeciach juz widac ze to kibel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Przeciez na zdjeciach juz widac ze to kibel... To co widać to jedno, ale ze 3x tyle nie widać na zdjęciach co na żywo można dojrzeć daleko nie było to zrobiliśmy rundę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo79 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 I chwala wam za to. Dla potomnych... Dobra robota panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 I chwala wam za to. Dla potomnych... Dobra robota panowie Może ktoś to przeczyta zanim pojedzie, szkoda czasu i paliwa szukamy dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 A czemu Krzyśku takie dziwne silniki szukasz :mrgreen:? ma być tanio, czy będzie swap :wink:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Auto nie dla mnie...znajomy szuka 318i lub 316i czyli M43, mocy nie potrzebuje, ma być ekonomicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 mocy nie potrzebuje, ma być ekonomicznie Czy ja wiem czy tak ekonomicznie... ja mam spalanie na chwilę obecną 10,6 w sumie większość czasu miasto. Fakt 19" felgi ale na 16" miałem malutko poniżej 10l/100km. Moją mogę sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Wszystko zależy kto jak jeździ...moje 318i pali 8L Lpg/100km, głównie trasa, w cyklu mieszanym mam 9L, jak wcześniej śmigałem na pb to spalanie miałem na poziomie 7-8L, tak wiec mimo wszystko jest ekonomicznie. Druga ważna sprawa, w takim budżecie jaki mamy to tylko 316i lub 318i kupić można w normalnym stanie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi