linu666 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Witam, koledzy potrzebuję małej pomocy w oględzinach jednej z aukcji, wiem że to nie auto ale bez tego auto nie pojedzie a na tym co jeździ to mi się nie podoba w związku z powyższym prośba czy ma ktoś możliwość zajrzenia do właściciela bo nie wiem czy jest sens jechać palić oktany: BMW E90 E91 E92 E93 E88 E89 E46 KOŁA ZIMOWE WZ158 (5642780239) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. z góry dziękuję za ewentualną pomoc. Pozdrawiam KL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 jak chcesz mogę ci sprzedać na zimówki takie kółka[ zmontowane z zimówkami, gotowe do założenia] felga stan 5+ , opony ok. 5.5 mm bridgestone blizzak lm 25 za komplet 1800 pln 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 jest to jakaś opcja ale upodobałem sobie tamten model i szukam na lato, na zimę to będzie 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Skąd jesteś? Jesli nie kupisz do soboty to umyje i porobił zdjecia swoich, ten sam wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Skąd jesteś? Jesli nie kupisz do soboty to umyje i porobił zdjecia swoich, ten sam wzór ja? wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi