Gość Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Widze ze ten post jest przez was w wiekszosci zupelnie inaczej interpretowany niz chcialem. Moze faktycznie lepiej skasowac. Edytowane 22 Września 2015 przez xyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sajmonowski Opublikowano 21 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Kolego może zacznij pisać bloga albo pamiętnik bo ten tekst jakoś mi tutaj na forum za specjalnie nie pasuje :bag: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Sajmon przeciez jestesmy off topie, jestem ciekaw waszego zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Chyba nie trafisz na podatny grunt z tym tematem na tym forum. Głównie chcemy walczyć z tego typu stereotypami. Z drugiej strony, to czy jest ważne jakim autem jedziesz? Jeśli ktoś nie wie jak używać klaksonu to powinien się liczyć że może lepe wyłapać i po temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forest Opublikowano 21 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Regulamin pkt 3: (...) swoją postawą usiłujemy zmieniać niepochlebną opinię na temat kierowców BMW. jeżdżenie BMW zobowiązuje inni ludzi powinni czuć respekt jak ktoś na was trąbi, wyma****e coś, albo pyszczy to naszym obowiązkiem jest w 3 sekundy być przy jego pieprzonym otwartym oknie Kolego nie wiem czy trafiłeś na odpowiednie forum. Może zamiast BMW kup sobie T-34, respekt na ulicy gwarantowany i nikt Ci nie podskoczy. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 W większości ludzie z tego forum chcą dbać o dobre imie BMW i ich użytkowników, co w mojej ocenie nie robi się przez wyskakiwanie do kogoś i kłutnie na ulicy z innymi kierowcami. Sorry ale jak dla mnie właśnie takie zachowanie nie jest godne użytkowania tej marki. " ale jeżdżenie BMW zobowiązuje" no własnie zobowiązuje do zachowania kultury i pokazania innym że nie jesteśmy burakami i słoma z bagażnika nam nie wystaje. Jeżeli ktoś trąbi, macha łapami i wykrzykuję łacine bez podstawy to nie wdaj się znim w dyskusję bo sprowadzi cię do swojego niskiego poziomu inteligencji i pokopna doświadczeniem głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Hehe chyba nie zrozumieliscie moich intencji. Podkreślam jeszcze raz, nie chodzi mi o wyczynianie jakiś akrobacji na drodze, łamanie prawa hamstwo i zadowolenie z siebie później. Chodziło mi o coś innego. Biorąc pod uwagę opinię o kierowcach BMW ostatnimi czasy zauważyłem, że czesto z góry mamy przypisaną metkę cwaniaki, debile, buraki. Co ostatnio zacząłem zauważać, to to że ludzie coraz chętniej trąbią na mnie kiedy np stoje gdzieś na awaryjnych albo zrobię coś co na pierwszy rzut oka wygląda na naginanie przepisów. Żeby dokładnie wam wyjaśnić, zauważyłem że ludzie chętniej trąbią bo jak kierowca BMW to napewno jakiś debil i trzeba go poczuczyć. Sytuacja nr 1 stoję na podporządkowanej i czekam żeby włączyć się do ruchu. Nie spieszy mi się więc nie próbuje wymusic na kimś pierszeństwa i cierpliwie czekam, tu za chwile jakiś dziadek trąbi na mnie i macha rękami, po czym wychyla sie prze okno i zaczyna mi wrzucać dlaczego, bo szanuje swoje auto i nie chce ryzykować ani utraty jego ani zdrowia. Kolejna sytuacja, jade przez skrzyżowanie prawym pasem i mocno zwalaniam (hallera z powstańców) wiecie jakie tam są dziury. ZAWSZE każdym autem jade tam powoli, ale jak jade Bumą to zawsze jakiś kretyn na mnie trąbi. Móglbym wyliczać i wyliczać ilość sytuacji kiedy ktoś na mnie trąbi i zdaje mi się że trąbi bo widzi że Buma i napewno w środku debil/wariat i zaraz będzie leciał bokiem przez przejście dla pieszych. Kiedy byłem gnojem to nie trąbiło się na kierowców BMW, bo można było dostać mocno w pysk, teraz wydaje mi się że trąbi się i to dwa razy chętniej. Nie chodzi tu o jakieś panoszenie się na drodze, ale uważam że kiedyś kierowcy BMW mieli wieksze jaja niz dzis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) I nie uważam, że kiedy wychodze z auta ( najczęście żeby porozmawiać z Panem, który jest wielkim bohaterem i nauczycielem jak trąbi) to od razu zniżam się do jego poziomu. Nie muszę go lać po mordzie, najczęście wystarczy że otwieram drzwi i gość daje noge. Kilka razy zdarzyło mi się że facet przeprosił, bo zazwyczaj mam takie argumenty dla niego, ze sam dochodzi do wniosku ze jest pouczajacym debilem i nie mial ku temu zadnych podstaw nie mowiac juz o tym ze od pouczania na dordze jest policja. Nie rozumiem jednak, kiedy jedziemy przepisowo, ktoś na nas trąbi i pokazuje nam niczym angielski średniowieczny łucznik, a my żeby się nie zniżać siedzimy cichutko i pozwalamy sobie na takie poniżenie. Sorry może jestem trochę nacjonalistą, ale takie zachowanie jest zgodne z zasraną poprawnością polityczną jakże popieraną przez media. Uważam, że naszym obowiązkiem jest bronić naszej godności i od razu zaznaczam, nie chodzi o wyskakiwanie z baseballem i napieprzanie typa na oczach jego dzieci. Mam nadzieje, że teraz mnie zrozumieliscie :wink: wcale nie jestem jakimś z***em co jezdzi bumą i szuka zaczepy. Może pierwszy post był troche mylny i dałem wam takie odczucie, ale własnie rano po raz kolejny zostalem obtrąbiony bo zmieniałem pasa z lewego na prawy do skrętu i oczywiście na pierwszy rzut oka wyglądało że omijam korek i próbuje się wciąć.... oczywiście nie omijałem korka tylko dziury których na lewym prawie w ogole nie było a na prawym takie że jak raz pojechalem to szorowałem zderzakiem po ziemi. Edytowane 21 Września 2015 przez xyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Szczerze powiedziawszy to cos w tym jest. Od kiedy mam BMW to jakos tak czesciej mnie wyprzedzaja, podjezdzaja pod sam zderzak. Jak jezdzilem stara Corsa B, to tak sie na mnie nie pchali jak teraz. To chyba dodaje ludziom animuszu, ze sobie wyprzedza goscia w BMW Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Skwariusz to jest dokladnie to o czym mowie najlepsze jest to ze tez wczesniej jezdzilem stara corsa Bbmw_beer. Chyba sobie walne zielony listek z tylu na szybke i po problemie :lol::lol: Teraz pewnie wiekszosc uzytkownikow i tak juz mnie bedzie miala za z***a ktory wyskakuje pierwszy z lapami :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Powinieneś kolego pisać komentarze polityczne na onecie. Ponoć partie płacą za te wywołujące dużo kontrowersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Nie chciałem wywołać jakieś burzliwej dyskusji o negatywnym wydźwięku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 wiem o co ci chodzi xyz kup sobie x5/x6 albo f01 a odrazu zobaczysz poprawe grzecznosci wobec ciebie,polski narod nauczyl sie wyruzumialosci wobec wyzszosci, gosc widzi ze go nie stac na cudo jakie posiadasz ty odrazu grzecznie potrafi znalesc w sobie cierpliwosc nie trabic,przeklinac wymachiwac a nawet pieknie usmiechnac . przyznam dosc czesto idac do samochodu po parkingu widze jak S-ki nowe 7-demki a jak panamera jedzie to nie wazne ze z prawej ma pierwszestwo jedzie i nikt nie trabnie. Ale licz sie z tym ze wtedy ty sie stajesz hamem drog, niestety w polsce rzadko wyruzumialosc widac zazwyczaj albo na wozie albo pod wozem i watpie ze to szybko sie zmieni sorry za bledy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Proponuje usunąć temat zanim trafi na Wykop czy Onet bo nikt nie będzie się przyglądał że to Off Topic i będą mieli polewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 myslalem, ze to wkretka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Faktycznie lepiej usunac temat. Ludzie czytaja tylko pierwszy post gdzie faktycznie sie nie popisalem, ale pisalem w****iony i pozniej w postach chyba jakos wam to wyklarowalem co mialem na mysli. Teraz zaczyna sie jakis gruby pocisk i hejt. Efendi jakos na zywo jak gadalismy nie miales zadnych zastrzezen co do mojej inteligencji, no ale czlowiek napisze jedno zdanie no i juz padaka. Nie wiem co was tak bardzo boli ten temat, nie wiem czemu od razu wpadacie ze skrajnosci w skrajnosc. I co najlepsze kazdy z was od razu metka dla mnie na czolo. Przeczytalem kilka zdan i metka 'debil'. Fakt moja wina nie powinienem w****iony zamieszczac postow, ale z drugiej strony troche slabo ze strony czesci osob ze od razu wyciagacie to co chcecie wyciagnac i pocisk. Edytowane 22 Września 2015 przez xyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi