Enzo Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Wiec tak! Zapalil m isie napis INSPECTIOn i pala sie lampki na zielona patrzac od lewej strony 2-ga, 3-cia i 5-ta. mozna to jakos usunac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 mam opis kasowania inspekci ale niewiem jak zalaczyc dokument Word z opisem i zdieciami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 ja inspekcje kasuje w serwisie , koszt 20zl. Można sobie kupić interface diagnostyczny jak masz laptopa i samemu kasować , a metody na kabel nigdy nie próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Bez przesady , po co wywalac 20zł :lol: Bedzie Goglin na gg to wam napisze ktory pin idzie do masy i po sprawie :lol: Ja za kazdym razem kasuje z reki i nie ma zadnego problemu UPDATE : Pin nr 7 zwieramy z masą i przekrecamy kluczyk w stacyjce tak zeby tylko podswietliły sie kontrolki (NIE ZAPALAMY !!!! ) i po 15 sekundach powinny sie zapalic wszystkie zielone :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Bez przesady , po co wywalac 20zł Bedzie Goglin na gg to wam napisze ktory pin idzie do masy i po sprawie Ja za kazdym razem kasuje z reki i nie ma zadnego problemu UPDATE : Pin nr 7 zwieramy z masą i przekrecamy kluczyk w stacyjce tak zeby tylko podswietliły sie kontrolki (NIE ZAPALAMY !!!! ) i po 15 sekundach powinny sie zapalic wszystkie zielone Metoda na kabelek najlepsza prawda Mordulec i co najwazniejsze sprawdzona (na szych bumach) ze dziala Tak jak Mordulec pisal zwieramy 7 pin z masa na zaplonie i czekamy az zapala sie kontrolki i zgasnie napis insection :lol: nastepnie odpalamy bume i mozemy smigac :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Lublin Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Δ i Ω ... jeśli ktoś potrzebuje pełnej instrukcji kasowania inspekcji (chyba do wszystkich modeli), to zapraszam za pośrednictwem "Urzędu Pocztowego" (prostokącik na dole z kopertką). ... jak się nie chce samemu ryzykować drucikiem, to w Lublinie (przynajmniej w mojej maszynie 90`), robią to za friko. Ale to tylko Info, bo z Wrocka, trochę daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Inspekcja skawoana za darmo :mrgreen: dzieki 732 za instrukcje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Prosze uprzejmie, sluze pomocą na przyszlosc.. pozdrawim p.s. jestem dzis szczesliwy bo moja baska przeszla szczesliwie operacje na silniku i zyje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo2002 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 A czy może macie krótkie info co oznaczają poszczególne ikonki, lampki na wyzwietlaczu? Pali się na początku kilka zielonych i gaśnie to chyba ok?, jest też jakiś budzik przez chwilę, i co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 te zielone kontrolki oznaczaka kiedy mamy wymienic olej jak sa zielone to spoko ale jak juz pojawia sie żolta i potem czerwona to znaczy wymien olej a budzik to kontrolka przegladu rocznego czyli poprostu przeglad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi