jarekpater Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Cześć W nocy z 13 na 14.09 skradziono mojemu bratu BMW E60 we Wrocławiu przy ulicy Granicznej. Nr rej DW 331VG, nr VIN WBANR710X0CR01519, rok produkcji 2005, kolor carbonschwarz metalic (416). Mam info, że jak zwiną auta, to mało kiedy od razu jadą do dziupli, a stawiają je na małych osiedlach, tam gdzie rzadko zagląda policja, gdzie jest mały ruch. Obserwują czy nie miało gps czy zostawionej komórki. Może jeszcze gdzieś stoi. Jeżeli ktokolwiek widział skradziony samochód, proszony jest o kontakt pod nr tel. 606127577 ( Czarek - właściciel pojazdu ). Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 teraz już nikt nie porzuca, auta jadą na dziuple, GPS się zagłusza. możesz spróbować coś podziałać z monitoringiem miejskim albo kamerami na wylotówkach z Wrocławia ale sądząc po lokalizacji auto pojechało tam gdzie "bliżej" czytaj nie przez miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Napisz tez na innych stronkach o kradzieży. Czasem widziałem, że na Wykop.pl ludzie zamieszczali informacje o kradziezzach auta, motocykla i potrafiły sie odnaleźc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek71 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Fotki daj jakieś, często z nudów jeżdżę wieczorami po mieście, będę zwracał uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi