Pitbull810614 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Dziwny objaw pisałem już o nim jadąc 50kh wszystko jest ok jadąc już 60kh i więcej mam brak kierunkowskazów lub tak jakby sie zawieszały włącze i wyłącze a on miga jeszcze przez 150 metrów sam wszystkie objawy na gorącym silniku po zwolnieniu do 50kh znów działa normalnie nie umie tego ogarnąć.Wymieniałem moduł świateł ale nic to nie dało usterka nadal jest.Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Podpinałeś pod komputer? Może to licznik lub asc? Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull810614 Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Na kompie nie ma błędów asc nie mam a licznika nie mam narazie skąd podmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull810614 Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Problemem była kostka stacyjki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi