juve_fan Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Siemanko! Piszę z prośbą o ocenę według Was poniższego ogłoszenia. Poszukuje dla dziewczyny BMW. Wybór padł na E36(ze względu chyba na tańsze częsci) sedan lub compact. W grę wchodzą tylko auta z gazem i fajnie jakby była klima. Kwota to 5-6 tysi max. Silnik tylko na łancuchu. Ma ktoś z Was cos godnego polecenia? Ja znalazlem cos takiego: Bmw e36 LPG Wrocław Fabryczna • OLX.pl dzwoniłem ale koles nie odbiera. Może ktoś z Was kojarzy to auto i się wypowie? Dla mnie lampy przod out i dziwne jest to, że nerki sa przed lift, a w 97 to juz powinien byc chyba polift przodu? pozdro i dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelu0 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Na pewno dopytaj sie/sprawdz podłogę i progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Jakby zszedł do 5,5 to bym brał z uśmiechem, na pewno coś znajdziesz i znegocjujesz. Nie wygląda źle i na dupowóz w sam raz - tym bardziej że autko dla panny. :wink: Nie ma co oczekiwac cudów. Ale można się wstrzymać i szukać jakiegoś kompota, do 6 tysięcy można kupic już naprawdę ładnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juve_fan Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 No tak właśnie kinie. Koleś dopiero jutro bądź w środę będzie we Wrocka, także muszę się wstrzymać. Generalnie chyba dziś jadę obejrzeć Astra II w Lubinie. Ładnie wygląda, kasa podobna. Dzwoniłem klima nie działa, do wymiany rozrządu jeszcze ok 10 000 km. Zobaczymy co warta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Bierz astre II, za 6 koła masz pełen lux, czyli tylko klimę Teraz trafić e36 które nie miało w swojej historii do czynienia z młodym-gniewnym-łysym upalaczem tylnych opon to cud. Asterixy tańsze w eksploatacji od e36 i nie potrzeba tam pakować gazu - 7 ltr/100km Pb z silnika 1,4 to dobry wynik.W polszy łatwo wy haczyć egzemplarz "po dziadku" który kupił to w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi