lumma1 Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Sterowanie radiem z w kierownicy BMW 3 E46 5 E39 (5628079996) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Może ktoś to już testował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 dzisiaj zostalo to podlaczone i dziala normalnie sterowanie z kierownicy takze jak ktos woli radio inne niz ori to polecam ja podlaczylem radio pioneer:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 u mnie w cabrio też działa już dwa lata ale płaciłem coś około 230zł widzę, że już potaniało P.S. dopiero zobaczyłem, że trochę kotleta odgrzałem ale będzie dla potomnych, że działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi