showtime-tv Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Jak w temacie - przyszła wiosna, wiec pora dac Buni prezent. Dzisiaj dostała świeżutkie aluski z oponkami Goodyear 225/55/16. Fele pochodzą od modelu E60 Sliczny stan - zero rys. Fajnie chowają się do srodka - wzor mi sie tez podoba. Nie chciałem 17" choc wiem ze pewnie by ladniej wygladaly, ale nie ukrywam ze w mojej okolicy szybko by je szlag trafil. Oceniajcie Przód musze posadzić na glebie bo mnie denerwuje - wyglada jakby szedł w gore. Dupa siedzi a przód UP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 no fajnie podobne do moich z E38 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Nie mogłem zlapac fajnego ujecia zeby uchwycic i pokazac ze tak fajnie sie do srodka chowają to chyba najladniejsze w nich jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 felgi duzo daja.Wsadzisz inne niz standardowe i juz jest wielka roznica.Ladnie sie prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Przód jeszcze na glebe musi zejsc z jakies 40 mm zeby szpare schowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 To nie jest najładniejszy wzór felg :? ... BMW się nie popisało , ale u Ciebie jakoś dosyć ładnie się prezentują <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam! Felgi ładne! Pozdrawiam :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcmax Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 lepiej, ale to jeszcze nie to :wink: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Bez obrazy, ale wg, mnei lepiej wygladałaby ładna czarna stalówka 16" na niżsyzm profilu jak to alu :roll: Ta felga nie jest zbyt ciekawa, a do tego ogromny balon, ale jak tobie się podoba, to ok. Podejrzewam,ze za te pieniadze coś ładniejszego byś miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Fele spoko. Przodek obnizysz i efekt rzeczywiscie sie wyostrzy. Tylko zbyt sztywno go nie stawiaj. 40 - 50 mm to chyba granica. Okolo maja bede szukal ladnych kolek do mojej Buni. Tez mysle ze beda to 16". bmw_beer PS. Alcmax - twoje to Schnitzery 17"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Już z alcmaxem dogadujemy sie co do sprezyn na przod wiec mysle ze kwestia tygodnia kiedy pojdzie gleba 40 na przodzie. A co do felg to zdjecia nie oddaja w pelni tego jak auto wyglada na zywo... Balon ciut wysoki bo 55 ale nikt nie mowil ze go nie zmienie Sadze ze wyglad sie poprawi na nowych sprezynach. Na live wygladaja szeroko te kola, a efektu dodaje to, ze tak fajnie chowają sie fele do srodka, co jeszcze dodatkowo go poszerza Sadze ze to kwestia gustu czy sie podobaja czy nie. Prawda jest taka, ze stac bylo mnie na lepsze 17" ale szkoda mi wywalac kase w bloto jesli chodzi o zawieche. A poza tym komfortu tez mi szkoda - i tak teraz jest twardszy i czuc bardziej dziury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Jak siądze przód 40mm i założysz oponke o niższym profilu to bedzie napewno o wiele lepiej, wiec czekam na fotki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 poza tym schodzac z profilem do 45 na felach 17 + polskie dziury = prostowanie felg. Dodatkowo oponki 17 to tez juz wydatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Z miłą checia wrzucilbym cos ladniejszego ale coz poradzic na to ze zyjemy gdzie zyjemy. Przy felach 17" to studnia bez dna - nie oszukujmy sie. Nawet przy spokojnej jezdzie i uwazaniu na dziurach predzej czy pozniej cos sie stanie ciesze sie z tego co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcmax Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Fele spoko. Przodek obnizysz i efekt rzeczywiscie sie wyostrzy. Tylko zbyt sztywno go nie stawiaj. 40 - 50 mm to chyba granica. Okolo maja bede szukal ladnych kolek do mojej Buni. Tez mysle ze beda to 16". bmw_beerPS. Alcmax - twoje to Schnitzery 17"?? <bmw_1> mam jeszcze bbs ale poszły do polerowanka <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Przod obnizony o -40 Do tego na przodzie ida w sobote do zmiany oponki z 55 na 50 Wyglada o niebo lepiej. Fotki dla porownania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcmax Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 jest super, prawie jak moja :mrgreen: gratulacje <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Dzieki alcmax za sprezyny Teraz to inne auto zarowno podczas jazdy na drodze jak i wizualnie Dzisiaj dowiedzialem sie, ze w najblizszym czasie pojawi sie prawdopodobnie w domu kolejna zabawka Tym razem Mazda MX-5 99 r. 1,6 silniczek ciekawe czy da rade z Bunią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 no to teraz masz limuzyne a nie terenowe auto wyglada ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 No fajnie siedzi <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Jeszcze jutro zmienie gumy na 50 z przodu to pewnie jeszcze zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Po obnizeniu wygląda ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 dużo lepiej wygląda po zmianie sprężyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Super po obnizeniu teraz wyglada super... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Moje malutkie Kochanie - kolejna foteczka tym razem po myjni Czuje ze coraz bardziej sie pograzam w milosci do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi