słodki Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Kolega się na nią napalił ktoś może zna to autko bo właściciel zapewnia że auto igiełka bmw charakterystycznym koloru to może się komuś rzuciło na mieście z góry dzięki za jakieś info :lol: BMW Seria 3 Piękny individual! LPG 170ps Mpakiet Zadbana! - OTOMOTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo79 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Jak ja przywiozlem 2.5 litrowego mpakieta 3 tyg temu z DE to ten juz byl, ja wystawilem za 14200 do oplat i sie sprzedal a ten nadal wisi. Czuje ze to kibel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Auto mojego kolegi. Żaden kibel, latało praktycznie tylko w trasach mało po mieście jeśli sie dobrze orientuje. Oglądałem nie raz i wygląda wszystko ok dobrze serwisowane itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo79 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 To tylko brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi